Pamatykite: Sashos Song „euroviziniame“ klipe – A. Gudaitis, N. Juška ir kitos įžymybės

Sasha Song.<br>D.Umbraso nuotr.
Sasha Song.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2017, 11:02 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:42 PM

Dar 2009 metais dalyvavęs „Eurovizijoje“ Sasha Song po pertraukos vėl pasirodys šio konkurso atrankoje.

Atlikėjas dar niekada nesijautė toks stiprus ir pozityviai nusiteikęs. Sasha Song spėja ne tik intensyviai ruoštis „Eurovizijos“ nacionalinei atrankai, tačiau antradienio vakarą pakvies ir į George'o Michaelo atminimo koncertą sostinės klube „Legendos“.

„Eurovizinės“ dainos idėja – reikšminga atlikėjui ir aktuali visuomenei. Pagrindinė mintis – vaikai gali pasiekti gyvenime bet ką, bet kurioje srityje įmanoma tapti geriausiu.

„Kai kūrėme šią dainą kartu su amerikiečiu Calebu Suttonu bei Olandijos muzikos prodiuseriu JUMÉ, kuris neseniai pasirašė sutartį su pasauline leidybine kompanija „BMG Talpa Music“, mes siekėme, jog daina kuo labiau atitiktų „Eurovizijos“ standartus.

Mes padarėme viską, kad daina skambėtų šiuolaikiškai, būtų greito tempo, melodinga, lengvai įsimenanti, skleistų pozityvias emocijas ir aktualią žinią“, – teigia atlikėjas.

„Aš noriu motyvuoti vaikus ir kitus jaunus žmones, kuriems gyvenime trūksta motyvacijos. Vaizdo klipe mes turime šešis personažus – krepšininką, lenktynininką, muzikantą, lankininkę su negalia, plaukikę ir šokėją.

Kartu su puikia komanda filmavome vaikus, kaip jie auga, o paskui parodysime žinomą krepšininką Artūrą Gudaitį, lenktynininką Vytautą Švedą, baleto šokėją Nerijų Jušką ir kitus garsius žmones, kaip vaikus, tačiau jau pasiekusius savo karjeros aukštumų“, – apie naująjį vaizdo klipą pasakoja Sasha Song.

„Šį vaizdo klipą sukurti buvo tikrai sudėtinga, kadangi, filmuojant teko apvažiuoti bene visą Lietuvą, filmavimai vyko dešimtyje skirtingų lokacijų, o montavimo procesas truko net 25 valandas“, – sako atlikėjo vadybininkas.

Sashos Song „eurovizinės“ dainos klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.