Prabangioje Romano Abramovičiaus šventėje uždainavo ir Paulas McCartney

P.McCartney (kairėje) pasirodė R.Abramovičiaus surengtame naujamečiame vakarėlyje.<br>AP ir „Scanpix/AFP“ nuotr.
P.McCartney (kairėje) pasirodė R.Abramovičiaus surengtame naujamečiame vakarėlyje.<br>AP ir „Scanpix/AFP“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2017, 1:13 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:42 PM

Itin įspūdingais Naujųjų metų sutikimo vakarėliais pagarsėjęs Rusijos milijardierius Romanas Abramovičius savo svečių nenuvylė ir šį kartą.

Turtuolis, kuriam Karibuose esančioje Šv. Bartolomėjaus saloje priklauso maždaug 60 milijonų eurų vertės namai su privačiu paplūdimiu, juose kasmet rengia įspūdingą Naujųjų vakarėlį su žymiausiais planetos pramogų pasaulio atstovais.

Kalbama, kad vien fejerverkams jis kasmet išleidžia kelis milijonus eurų, o muzikinė programa irgi niekada nenuvilia – praeityje čia yra koncertavusios grupės U2, „The Black Eyed Peas“, „Red Hot Chili Peppers“, o prieš metus – dainininkas Prince'as.

Šįmet sklandė gandai, kad turtuolių pamėgtoje saloje pasirodymą R.Abramovičiaus kvietimu surengs „The Rolling Stones“ arba „Guns N'Roses“, tačiau futbolo klubo „Chelsea“ savininkas pasitenkino kiek kuklesniais svečiais.

Koncertą vakarėlyje surengė JAV grupė „The Killers“, tačiau jame buvo ir viena labai netikėta akimirka.

Šv. Bartolomėjaus saloje atostogaujantis buvęs legendinės britų grupės „The Beatles“ narys Paulas McCartney taip pat nusprendė žengti į sceną. Kartu su „The Killers“ jis atliko „The Beatles“ dainą „Helter Skelter“. Susižavėję muzikantai šio pasirodymo įrašu pasidalino internete – taip jų gerbėjai ir sužinojo, kaip prabangiai 2017-uosius pasitiko jų dievukai.

Vakarėlio detalės laikomos paslaptyje, tačiau britų spauda teigia, kad vakarėlyje taip pat lankėsi dizainerė, P.McCartney dukra Stella McCartney, reperis ir verslininkas Seanas Combsas-Diddy, kantri muzikos superžvaigždė Kenny Chesney ir kiti garsūs žmonės.

Mobiliuoju telefonu nufilmuotas P.McCartney ir „The Killers“ pasirodymas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.