Išgirskite: naują „2 Donatų“ dainą Donatas Čižauskas skiria savo žmonai

Grupės „2 Donatai“ nariams šis laikotarpis išties intensyvus. Praėjusiais metais pradėję koncertinį turą po Lietuvą, balsingieji grupės nariai Karolis Akulavičius ir Donatas Čižauskas tęsia pradėtą darbą ir ruošiasi aplankyti dar keletą Lietuvos miestų.

„2 Donatai“.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
„2 Donatai“.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2017, 10:27 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 4:25 PM

Savo gerbėjams grupė „2 Donatai“ turi ir dar vieną džiugią naujieną – šį kartą grupė pristato naująją savo dainą „Na, o kaip dabar“, kurią D.Čižauskas parašė savo žmonai Ievai.

Kūrinys pirmą kartą turėjo nuskambėti per poros vestuves, tačiau dėl intensyvaus grafiko darbai šiek tiek užsitęsė.

„Ši daina – apie tai, kas įvyko per visą mūsų su Ieva bendravimo laikotarpį iki vestuvių“, – pasakojo D.Čižauskas. Vestuvių muzikantų įvaizdis dažnai apipintas įvairiais gandais, tad dainininkui teko pasistengti, jog galėtų jo atsikratyti.

„Atrodžiau nerimtas ir nepatikimas, Ieva galvojo, kad man galvoje vien tik merginos ir vakarėliai“, – teigė grupės „2 Donatai“ narys. Vis dėlto apie lengvabūdišką gyvenimą sklindantys gandai poros santykių nesugadino – Donatas galiausiai įrodė, jog yra visiškai kitoks ir rugsėjo mėnesį sumainė aukso žiedus su savo išrinktąja.

Dainos „Na, o kaip dabar“ pavadinimas atspindi ir naująjį Donato gyvenimo etapą – dabar atlikėjas dalyvauja įvairiuose televiziniuose projektuose, todėl tarp koncertų tenka daug laiko skirti repeticijoms ir pasiruošimui.

Paklaustas, kaip į tokį užimtą grafiką reaguoja jo žmona, dainininkas teigė, jog jo išrinktoji puikiai supranta, jog visa tai – darbas, o pats Donatas kiekvieną laisvą minutę stengiasi praleisti namuose su šeima.

Naujoji grupės daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?