Donatui Montvydui – geros žinios iš Švedijos

Dainininkui Donatui Montvydui 2017-ieji turėtų būti itin sėkmingi – jam gims antrasis vaikas, juda ir trokštamos karjeros užsienyje reikalai.

D.Montvydas veržiasi į Švediją.<br>T.Bauro nuotr.
D.Montvydas veržiasi į Švediją.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („Lietuvos rytas“)

Jan 12, 2017, 9:09 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 7:56 AM

Tuziną kartų į Stokholmą pernai keliavęs Lietuvos dainininkas ten viešėjo ne tik dėl „Eurovizijos“ konkurso, kuriame pateko į finalą ir užėmė 9-ąją vietą.

Donatas Švedijoje nufilmavo ne vieną vaizdo klipą, rengė susitikimus su vietos prodiuseriais ir įrašų studijoje ruošė naujas dainas.

„Turiu svajonę būti didelėse ne tik Lietuvos, bet ir daugelio kitų šalių scenose. Ir, kol galiu, tos svajonės sieksiu“, – „Lietuvos rytui“ sakė 29-erių dainininkas.

Atrodo, jog jis eina tinkama linkme – sklando kalbos, kad jau šį mėnesį dainininkas gali pasirašyti sutartį su vienos didžiausių pasaulio muzikos leidyklų Skandinavijos padaliniu.

Be to, prieš savaitę į savo atstovaujamų atlikėjų sąrašą dainininką įtraukė žinoma Švedijos agentūra „Stockhouse“.

Tarp jos klientų – 1999-ųjų „Eurovizijos“ laimėtoja Charlotte Perrelli, popžvaigždė Dr. Albanas, buvusi grupės „Rednex“ vokalistė Annika Ljungberg ir kiti žinomi Švedijos artistai.

Daugiau negu dvidešimt metų gyvuojanti agentūra, D.Montvydo vadybininko Martyno Tylos teigimu, ieškos galimybių surengti lietuvio pasirodymus Skandinavijos šalyse.

„Tai – vienas žingsnių, naujienų bus daugiau“, – sakė M.Tyla.

Agentūra jau paskelbė, kad D.Montvydas netrukus išleis naują dainą ir klipą „Screw Me Up“. Jį kūrė žinoma režisierė Sacha Jean Baptiste, rengusi D.Montvydo pasirodymą „Eurovizijoje“.

Taip pat atskleista, kad D.Montvydas studijoje įrašė kūrinių su Joy Debu ir Antonu Malmbergu – 2015-aisiais „Euroviziją“ laimėjusios dainos „Heroes“ autoriais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.