„X faktoriaus“ prodiuseris Samas paaiškino, kas padėjo laimėti Iglei

„X faktorių“ sekmadienį laimėjusios Iglės Bernotaitytės laukia puiki ateitis scenoje, mano šio TV3 muzikinio šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

„Manau, turėsime ryškią žvaigždę“, – apie I.Bernotaitytę sakė S.Urbonavičius-Samas.<br>T.Bauro ir G.Bartuškos nuotr.
„Manau, turėsime ryškią žvaigždę“, – apie I.Bernotaitytę sakė S.Urbonavičius-Samas.<br>T.Bauro ir G.Bartuškos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2017, 7:45 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 2:22 AM

17-metė moksleivė iš Marijampolės Iglė projekto superfinale sekmadienį sulaukė beveik 60 tūkstančių žiūrovų balsų.

Antrąją vietą užėmusios reperės „Golden Age“ surinko per 30 tūkstančių balsų, o trečioje lentelės vietoje likusi Paulina Paulauskaitė – 18,5 tūkstančio balsų.

Dainininko Sauliaus Prūsaičio „X faktoriuje“ globota mergina, dėmesį traukusi ne tik balsu, bet ir neįprastu vardu, pelnė pagrindinį prizą – 15 tūkstančių eurų.

„Džiaugiausi šiuo superfinalu, tai buvo pirmas sykis, kai visiems teisėjams atrodė, kad visos dalyvės yra vertos pergalės. Anksčiau būdavo aiškus lyderis, šįkart buvo net ne trys, o bent penki atlikėjai, dėl kurių pergalės nebūtų gėda.

Žiūrovai pasirinko atlikėją, kuri jiems paliko didžiausią įspūdį. Man, kaip turinčiam patirties televizijoje, tai nebuvo didelė staigmena.

„X faktoriaus“ laimėtojo ginklai – ne tik balsas ar pasirinkta daina, bet ir atvirumas, nuoširdumas, emocijų rodymas. Žiūrovai patiki žmonėmis, kurie scenoje neturi kaukių. Manau, Iglė publiką papirko nuoširdumu, begaline energija, užsispyrimu, sugebėjimu pakilti iš duobės“, – lrytas.lt sakė S.Urbonavičius-Samas.

Anot jo, Iglei pelnyti pergalę padėjo ir tai, kad ši mergina turi talentą, įtaigą, yra kovinga, užsispyrusi.

„Tai – duota iš viršaus. Ji bet kurią dainą paverčia sava, įtikinamai dainuoja. Be to, puikiai atrodo, o tai scenoje irgi labai svarbu. Manau, jai paklotas raudonas kilimas, jei ji tvirtai juo žengs, netrukus Lietuvoje turėsime ryškią žvaigždę“, – kalbėjo populiaraus TV projekto prodiuseris ir grupės „Bix“ lyderis.

Jis pripažino – šiek tiek keista, kad paskutinėje „X faktoriaus“ kovoje varžėsi vien merginos.

„Tai rodo, kad vaikinams reikia pasitempti. Gal tai – bendra tendencija, vyrai atsilieka, merginos greičiau bręsta. Beje, ne tik mūsų šalies „X faktorių“ laimėjo septyniolikmetė mergina -- taip nutiko ir Didžiojoje Britanijoje.

Iglė per dešimt savaičių mūsų akivaizdoje iš vaiko virto stipria moterimi, o vaikinai (nesakau, kad visi) truputį pritingėjo“, – svarstė Saulius.

Jis kol kas tvirtai nepažadėjo, kad bus filmuojamas naujas „X faktoriaus“ sezonas, tačiau tikisi, kad taip bus.

„Televizijoje nereikia kalbėti iš anksto, visko nutinka, bet šis sezonas buvo populiarus, sakyčiau, tai -- savotiška kanalo vizitinė kortelė ir visos šeimos savaitgalio pramoga.

Televizijoje geri formatai nesimėto, tad manau, kad „X faktorius“ bus tęsiamas“, – spėjo prodiuseris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.