„Novus“ nugalėtojai naująjį klipą pristatys gyvai

Kol daugelis atlikėjų save ir savo kūrybą demonstravo „Eurovizijos“ atrankos scenoje, bei muzikiniuose apdovanojimuose, būrelis muzikantų iš Elektrėnų įrodė, jog tikrasis žinomumas dažnai atplaukia ne su trumpalaike skandalo banga, o kokybiško darbo rezultatais.

Grupė „Basi“.<br>M.Kavaliausko nuotr.
Grupė „Basi“.<br>M.Kavaliausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2017, 12:53 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 1:06 AM

Nepaisant didelio koncertinio užimtumo, grupė spėjo sudalyvauti tris mėnesius vykusiame muzikos inkubatoriaus „Novus“ konkurse – kuriame galiausiai buvo paskelbti nugalėtojais. Tiesa, tiek koncertuodami, tiek atsiimdami apdovanojimus, grupė batus palikdavo kulisuose, mat grupės pavadinimas, kalba už save – „BASI“.

Kaip teigia muzikantai, nors pradžioje grodami basomis taip reikšdavo tuometinę finansinę grupės padėtį, dabar sutaria, jog tai veikia kaip grupės simbolis, apie žmogišką padėtį, kai tiesiog tam tikrus dalykus gyvenime darai tiesiog basas. Simboliška, bet tie patys BASI dovanoja nemokamą dviejų dalių koncertą su gyvu naujojo klipo pristatymu vilniečiams bei miesto svečiams. Vyrukai teigia, jog tai bus vienas didžiausių koncertinių šou grupės istorijoje. Kartu su grupe gros ir rokenrolo nuotaiką palaikys visiems puikiai žinomas Šarūnas Mačiulis iš „Poliarizuotų stiklų“. Koncertas ir klipo premjera vyks vasario 8 d. 19 val, klube Tamsta. Įėjimas nemokamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?