Tadas Juodsnukis: „Skambės keistai, bet man patinka kentėti“

Jau kovo 8-ąją, išskirtinai tik moterims, trys scenos numylėtiniai Tadas Juodsnukis, Vaidas Baumila ir Sasha Song susijungs tam, kad skirtų nepamirštamą meilės, emocijų ir jausmų kupiną koncertą „Trise moterims neskaitant orkestro“.

Tadas Juodsnukis.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Tadas Juodsnukis.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2017, 12:19 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 10:53 AM

Natūralu, kad scenoje šie trys artistiški atlikėjai atiduoda visą save, jų dainos kupinos aistros, meilės ir romantikos, tačiau ar tokie patys jie yra ir asmeniniame gyvenime?

„Aš tikrai labai nemėgstu kalbėti apie save, o ypač tai, kas yra asmeniška“, – šypsosi T.Juodsnukis, kiekvieną kartą jo paklausus apie santykius ar asmeninį gyvenimą.

Atlikėjas, kuris paprastai linkęs savo jausmus laikyti giliai užrakintus nuo publikos akių, šį kartą buvo atviresnis: „Esu labai emocingas ir impulsyvus. Nors daug kas sako, kad tai negerai, negražu, bet man visada geriau tikras žmogus nei tas, kuris yra su kauke“.

Paklaustas ar gyvenime jis toks pat romantiškas, kaip ir scenoje, atlikėjas išduoda vieną iš savo keistenybių.

„Kalbant apie dovanas ir staigmenas, prisipažinsiu, man tai yra pats nejaukiausias ir nepatogiausias dalykas iš visų.

Bijau ir dovanų, ir staigmenų, nejauku jas gauti, nelabai žinau, kaip reaguoti. Tikrai visuomet noriu nustebinti ir pats, bet išties ne visada pavyksta. Aš pažadu – pasitaisysiu! Pagal mane romantika turi būti su saiku, ne per saldi. Žinau, kad mano gyvenime jos galėtų būti ir daugiau, ne visada viskam atsiranda laiko. Bet aš laukiu pavasario – tada taisysiu situaciją ir viskas iškart bus žymiai geriau. Jūra, kopos, meilė ir truputis vyno! O kas gali būti romantiškiau?“ – juokiasi žinomas atlikėjas.

Praėję metai kūrybine prasme atlikėjui buvo be galo geri: „Jaučiau įkvėpimą kurti ir pernai parašiau nemažai kūrinių. Dabar visi jie laukia savo laiko, kuomet išgirsti juos galės visi“.

Paklaustas, kas įkvėpė jo kūrybinį laikotarpį, T.Juodsnukis labai nedrąsiai, bet visgi atskleidžia, kad jo įkvėpimas – liūdesys!

„Skausmas yra vienas aštriausių, gal net stipriausių jausmų, nes viskas baigiasi būtent juo. Dėl to dažniausiai tai, kas gražiausia, gimsta kančioje. Gal ir nuskambės keistai, bet man patinka kentėti, mėgstu liūdesį, juk menas ir visa muzika labai stipriai būtent ant šio jausmo ir laikosi“.

Artėjant Valentino dienai, Tadas Juodsnukis atskleidžia, jog šį kartą šią šventę teks švęsti scenoje: „Vasario 14-ąją kartu su Girmante Vaitkute Klaipėdoje turėsime romantiškiausią koncertą. Tą vakarą žmonėms dovanosime tas pačias emocijas, kurias jaučiame dainuodami. Klausytojai išgirs išskirtinę programą, dar niekur negirdėtas mūsų dainų aranžuotes, gražiausias dainas iš miuziklų, o taip pat ir mano pačią liūdniausią ir be galo man daug reiškiančią dainą. Ji man ypatinga, sukelia daug jausmų, dėl to truputį jaudinuos. Valentino dieną, tikiu, ateis labai daug įsimylėjėlių, o tiems, kurie dar neįsimylėję, pažadu, po šito koncerto viskas bus žymiai geriau!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.