„Leon Somov & Jazzu“ pristato vieną geriausių dainų savo karjeroje

„Leon Somov &amp; Jazzu“ pristato vieną geriausių dainų savo karjeroje.<br>L.Masioko nuotr.
„Leon Somov &amp; Jazzu“ pristato vieną geriausių dainų savo karjeroje.<br>L.Masioko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-10 11:57, atnaujinta 2017-04-10 09:17

„Iš pradžių parašiau dainos „Older“ priedainį, paskui gimė kita. Manau, tai viena geriausių mūsų dainų, jei ne pati geriausia. Ją išgirdę mano artimieji lyg susitarę sakė: „Negaliu patikėti, kad tave pažįstu“. Kartais aš ir pati negaliu patikėti, kad ją parašiau“, – pasakoja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Šiandien „Leon Somov & Jazzu“ savo kūrinį „Older“ pristato visiems.

„Šis kūrinys – itin jautrus ir atspindi šiandieninį gyvenimiškos laiko tėkmės momentą, kuris melodingai lydi į brandos amžių. Minimalus garsų pritarimas vokalui kūriniui suteikia lengvumo, išryškina klasikinio žanro fragmentus“, – pristato Leonas Somovas.

„Tai daina apie amžinybę, ji kelia daug vizijų, skamba kaip kokio fantastinio ar istorinio filmo garso takelis – visai kitoks garsas, – priduria Jazzu. – Čia labai daug ilgesio ir skausmo, nostalgijos, baimės netekti, bet pajusite ir pasiryžimą be baimės mirti dėl kito.“

Lyriškas kūrinys „Older“ – vienas tokių, kurie galėtų nepaliaujamai suktis grotuve šv. Valentino dieną. „Leon Somov & Jazzu“ tądien atliks šią dainą gyvai, savo koncerte Vilniaus „Siemens“ arenoje. Programoje skambės visos geriausios dueto meilės dainos, taip pat ir kūriniai iš jų naujausio albumo „Moments“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.