Išgirskite: Kazimieras Likša pristato naują dainą ir skelbia koncertų turą

Kazimieras Likša išleidžia pirmąjį solinį albumą.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Kazimieras Likša išleidžia pirmąjį solinį albumą.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2017, 11:17 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 9:25 AM

Buvęs grupės „Karma“ lyderis, muzikos ir tekstų autorius Kazimieras Likša pristato naujausią dainą iš tuoj pasirodančio debiutinio solinio albumo „Per pusę“.

Taip pat atlikėjas džiaugiasi galėdamas paskelbti, jog jau kovo mėnesį aplankys didžiausius Lietuvos miestus ir surengs juose albumo pristatymo koncertus.

Naujausia daina „Degančios žvaigždės“ – negirdėtas skambesys Kazimiero kūryboje. „Po sėkmingo pirmojo pasirodymo kartu su tituline daina „Per pusę“ norėjau atskleisti, jog albumas iš tiesų bus įvairus.

Kiekviena daina turės savo siužetinę liniją ir ji bus išskirtinė. Nenorėjau albumo, kuriame jau viskas aišku nuo pat pirmos dainos. Tikslas buvo, jog kiekvienas kūrinys nuo pirmos akimirkos sukeltų intrigą ir norą klausyti toliau. Tegul tai būna kaip trumpo metro filmų naktyje – visko įvairaus, kiekvieno netikėto, kitokio“, – pasakojo K.Likša.

Vaizdo klipą naujausiai Kazimiero dainai kūrė Marcelis Fahle, kuris jau daugiau nei metus keliauja po pasaulį su savo sužadėtine Monika.

„Pastaruoju metu pasikliauju savo nuojauta, o ji mane nuveda labai įdomiais keliais. Jau prieš pusę metų žinojau, kaip ši daina skambės. Tuomet galvojau, kad dainos ekspresiją atskleisti per kelionių dokumentiką bus labiausiai tinkamas būdas. Būdas, pakviesiantis kilti nuo kėdės ir išsižadėti spaudžiančios kasdienybės. Nesustoti vietoje, išlipti iš šiltos komforto zonos. Pamatyti nuostabaus pasaulio, kurį nuo jūsų skiria vos 12 valandų kelionės, vaizdus. Įsikvėpti.

Tad tokiomis mintimis nuotoliniu būdu kūrėm šį vaizdo klipą – Marceliui besiblaškant svetimuose žemynuose, o man gyvenant besikeičiančiuose lietuviškuose sezonuose. Apsisuko beveik metai ir šiandien labai džiaugiuosi mūsų bendru darbu“, – šypsosi atlikėjas.

K.Likša taip pat nori priminti, kad pirmoji vieta, kurioje bus galima pirmą kartą pamatyti ir išgirsti jo naujausią albumą „Per pusę“, bus šių metų „Knygų mugė“ vasario 23 – 26 dienomis.

Muzikos salėje atlikėjas turės savo stendą ir kviečia užsukti pokalbiui, pasisveikinimui visas keturias dienas. „Noriu priimti kiekvieną, kuris norės ateiti įsigyti albumo ar bilietų į koncertą, o gal tiesiog pakalbėti. Esu žmogus tarp žmonių, kiekvienas esate man labai svarbus. Ateikit, pabūsime.“

Albumo pristatymo turo pradžia – jau kovo 9 dieną Vilniuje, menų fabrike „Loftas“. Vėliau koncertai tęsis per visą Lietuvą kovo 17 d. Šiauliuose, bare „Blic“. Kovo 18 d. Klaipėdoje, jaukiajame „Kaštono“ bare. Kovo 25 d. Alytuje, bare „Fenix“. Turo pabaiga įvyks kovo 31 dieną Kaune, klube „Orixo“.

Naujoji K.Likšos daina:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.