„Bjelle“ ir Gytis Ambrazevičius kviečia į Meilės dienos koncertą po žvaigždėmis

Antradienio vakarą į Vilniaus universiteto planetariumą kviečiami visi, kuriems nesvetimas meilės jausmas.

Raminta Naujanytė – grupės „Bjelle“ lyderė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Raminta Naujanytė – grupės „Bjelle“ lyderė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2017, 1:18 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 5:05 AM

Šv. Valentino dienos proga dvi jaunos talentingos asmenybės surengs du atskirus muzikinius pasirodymus koncertų cikle „Bardai tarp žvaigždžių“. Tai Raminta Naujanytė, geriau pažįstama kaip grupės „Bjelle“ lyderė, bei dainų autorius ir atlikėjas Gytis Ambrazevičius.

Gytis – jaunosios kartos dainų kūrėjas, Sauliaus Mykolaičio premijos laureatas. Kuria dainas savo tekstais. Kartais jas padainuoja, o kartais paskaito savo eiles. Sako, kad būna ir su kosmosu pabendrauja.

„Gyvenimą be muzikos įsivaizduoju, net ir dabar kartais nesinori girdėti jokios muzikos, bet šitam norui praėjus vėl klausau, vėl groju, vėl kuriu“, – sako Gytis.

Lapkričio mėnesį Gytis pristatė debiutinį albumą „Mano miestas“. O savo kūrybos muzikinę apžvalgą atlikėjas žada padaryti visiškai vienas, kas pastaruoju metu retai pasitaiko.

Dar viena populiarumo nestokojanti menininkė Raminta Naujanytė tarp dainuojamosios poezijos klausytojų vis dažniau minima ir girdima. Ne per dažniausiai solinius pasirodymus rengianti atlikėja koncerte planetariume žada sukurti jausmingą dainų vakarą, tinkantį Meilės dienai.

Ramintos koncertuose ypatingas dėmesys skiriamas bendravimui su klausytojais. Galbūt todėl tokie muzikiniai susitikimai-pokalbiai tampa šiltesni, jaukesni ir betarpiškesni. O klausytojus ji paperka nuoširdumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth