„Exit vasaros rezidencija“ kviečia į neeilinį savaitgalį Palangoje

Ypatingam savaitgaliui – ypatinga vieta. Tik išskirtinėmis progomis žiemą duris atverianti „Exit vasaros rezidencija“ šeštadienį kviečia prisiminti vasaros nuotykius ir šią šventinę savaitę pratęsti pajūryje.

„Exit vasaros rezidencija“ žiemą duris atveria tik ypatingomis progomis.<br>Renginio organizatorių nuotr.
„Exit vasaros rezidencija“ žiemą duris atveria tik ypatingomis progomis.<br>Renginio organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2017, 10:17 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 11:37 PM

Su mylimuoju. Draugėmis. Bičiulių kompanija. O gal nauja simpatija. Visiškai nesvarbu, su kuo atsirasite Palangoje. „Exit vasaros rezidencija“ laukia su populiariausia muzika, skaniausiais kokteiliais ir mylimiausiais didžėjais.

„Palangoje žiemą – nepaprastai gražu. O kai populiariausias pajūrio miestas žydi meile, geras laikas garantuotas. Šiemet daugeliui dvi ypatingos šventės virto miniatostogomis, todėl Palangos viešbučiai rezervuoja paskutines laisvas vietas ir ruošiasi neeiliniam savaitgaliui“, – atvirauja vakarėlio organizatoriai.

Pajūryje vasaras leidžiantys klubinėtojai puikiai žino, kad „Exit vasaros rezidencija“ ne šiaip sau vadinama įsimintiniausių vakarėlių vieta. Todėl šeštadienį keliaujama prie jūros, romantiškai palydima saulė, o naktį – pasimatymas su ilgamečiu klubo „Exit“ rezidentu Roxtr bei „Echo & Dujus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.