Jėgas suvieniję „R kubu“ dalyviai: „Tai geriausias šių laikų Lietuvos roko koncertas“

Balandžio 29 d. kartu su tūkstančiais gerbėjų siautėti žadantys „Colours Of Bubbles“, „Freaks On Floor“ ir „ba.“ jau apšilo kojas „Siemens“ arenoje.

Koncerte pasirodys (iš kairės): „ba.“, „Colours Of Bubbles“ ir „Freaks On Floor“.<br>G.Bernotaitės nuotr.
Koncerte pasirodys (iš kairės): „ba.“, „Colours Of Bubbles“ ir „Freaks On Floor“.<br>G.Bernotaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2017, 2:50 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 12:09 PM

„R kubu“ – neabejotinai geriausių šių laikų Lietuvos roko grupių koncertas, kuriam ruošiamės itin atsakingai“, – vieningai tvirtino savaitės pradžioje susitikę muzikantai.

Susipažinti su arenos erdvėmis bei aptarti svarbiausių koncerto detalių susirinkę visų grupių nariai taip pat įsiamžino fotosesijoje, kurią įgyvendino fotografė Greta Bernotaitė ir dizainerė Kristina Mališauskienė. Susitikimo metu muzikantai papasakojo apie projekto idėją bei apie tai, ko galima tikėtis šiame renginyje.

„R kubu“ atsirado iš noro paskatinti grupes bendradarbiauti bei sugriauti konkurencijos sienas“, – pasakojo „ba.“ lyderis Benas Aleksandravičius.

„Norime įprasminti grupių draugystę ir parodyti kitiems atlikėjams, jog dirbant kartu galima pasiekti dar stipresnį, dar garsesnį rezultatą. Juk panašaus roko renginio nebuvo tikrai ilgą laiką!“

Kalbėdamas apie savo grupės pasirodymą B.Aleksandravičius užsiminė, jog visa „ba.“ programa šį kartą nuskambės naujai. „Tai bus pirmasis koncertas, kai grosime nauja sudėtimi – ant scenos lipsime net keturiese! Bus stipru“, – džiaugėsi muzikantas.

Trumpam atsiplėšęs nuo naujųjų tėčio pareigų, grupės „Freaks On Floor“ vokalistas Justinas Jarutis tikino, jog iš kiekvienos grupės gerbėjai gali tikėtis ypatingos programos. „Juk tikrai ne dažnai atsiranda galimybė groti tokiai didelei gerbėjų miniai. Ir šį kartą tai ne kokia apdovanojimų ceremonija – tai visų trijų grupių autoriniai koncertai savo ištikimiausiems klausytojams, todėl ir atmosfera bus daug smagesnė“, – pasakojo J. Jarutis.

„Colours Of Bubbles“ nariai kalbėjo, jog tai bus turbūt iki šiol didžiausias jų koncertas ir neslėpė, jog jaudulio yra. „Tačiau laiko liko dar nemažai – spėsime pasiruošti ir morališkai, ir fiziškai. Parodysime tai, ką galime geriausiai, todėl labai tikimės sulaukti draugų ir gerbėjų iš gimtųjų Šiaulių. Visų!“ – klausytojus viliojo grupės vokalistas Julijus Aleksovas.

Artėjantį savaitgalį visas tris grupės bus galima sutikti Vilniaus knygų mugėje, o norinčiųjų ateiti į „R kubu“ koncertą lauks itin rokenroliškas pasiūlymas. „Freaks On Floor“ narius galėsite aplankyti jų grupės stende, „ba.“ sutiksite agentūros „Damn Good“ stende, o „Colours of Bubbles“ vaikinus – agentūros „M.P.3“ stende.

Knygų mugės Muzikos salėje taip pat bus pristatytos „ba.“ „Garsiai mąstau“ bei „Freaks On Floor“ „Waves“ vinilinės plokštelės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.