Kotryna Juodzevičiūtė prabilo apie įtampą „Eurovizijos“ užkulisiuose: draugystė – tik dėl kamerų

Kotryna Juodzevičiūtė neslepia – konkurencija tarp atrankos dalyvių auga.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Kotryna Juodzevičiūtė neslepia – konkurencija tarp atrankos dalyvių auga.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2017, 12:55 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 3:49 AM

„Eurovizijos“ atrankai artėjant link kulminacijos ir iki finalo likus vos dviems savaitėms, dalyviai savo pasirodymus gludina iki tobulumo.

Jau dabar kiekvienas iš jų stengiasi parodyti tokį pasirodymą, su kuriuo keliaus į Klaipėdoje vyksiantį finalą, todėl nenuostabu, jog artėjant pabaigai, didėja ir konkurencija tarp į finalą kelią bandančių prasiskinti atlikėjų.

„Užkulisiuose visada jaučiasi, kad tai konkursas ir visi nori laimėti, visų tikslas išvažiuoti į didžiąją „Euroviziją“. Ir kuo toliau, tuo labiau auga įtampa, nes nuėjus tiek toli, iškristi nenori niekas“, – sako viena iš atrankos favoričių Kotryna Juodzevičiūtė.

Vis gi Kotryna išduoda, kad nors dalyviai pagalių į ratus vienas kitam kaišioti nelinkę, tačiau užkulisiuose bičiuliautis taip pat nepuola.

„Tarp dalyvių didelių draugysčių nėra, juk visi čia esame dėl to paties tikslo ir konkuruojame, o tie, kurie nekonkuruoja, turbūt ir į finalą patekti ne tiek stipriai nori“,- šypsosi atlikėja.

Kotryna atvira – dauguma šypsenų ir apsikabinimų tarp dalyvių dažniausiai iššaukia užkulisiuose šmirinėjančios kameros, kurios žiūrovui sukuria įspūdį, jog visi dalyviai yra puikūs bičiuliai.

Tačiau dainininkė nėra kategoriška – dalyvių tarpe tikrai yra vienas kitą palaikančių atlikėjų, tarpusavyje pasidalinančių patarimais ir gražiais žodžiais, o ir finalo, jos nuomone, vertas kiekvienas.

„Visi turi šansų laimėti, juk nėra abejonės – netalentingų „Eurovizijoje“ nėra“, – įsitikinusi mergina.

Gerais santykiais su vienu iš finalininkų Kotryna pasidžiaugti tikrai gali: „Kai buvau maža, vienas mano mylimiausių atlikėjų buvo Sasha Song. Šiuo atlikėju žaviuosi ir iki šiol ir džiaugiuosi, jog jau ne pirmą kartą jis mane kviečia dainuoti kartu. Kovo 8-ąją Vilniaus kongresų rūmuose ir vėl dainuosime duete. Gera yra jausti, kad Sasha apie mane, kaip atlikėją atsiliepia taip pat gerai, kaip ir aš apie jį“.

Sasha Song ir Kotryna Juodzevičiūtė klausytojus nustebina ir dar kartą – „Eurovizijos“ favoritai ir konkurentai kartu akustiškai sudainavo jų konkursines dainas „Love Shadow“ ir „Never felt like this before“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.