„Kamanių šilelis“ kviečia į albumo „Namai“ pristatymo koncertus

Šį penktadienį, kovo 3 d. 20 val. sostinės „Keistuolių teatre“ eksperimentinio folko grupė „Kamanių šilelis“ gerbėjus kviečia į naujojo albumo „Namai“ pristatymo koncertą.

„Kamanių šilelis“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Kamanių šilelis“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2017, 10:45 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 6:27 PM

O kovo 11 d., Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, albumo pristatymo koncertas vyks Kaune, svetainėje „Largo“.

Antrasis grupės „Kamanių šilelis“ albumas „Namai“ – tarsi filosofinė ir muzikinė kelionė, savotiška pastarųjų dvejų metų grupės retrospektyva. Jame vyrauja brandesnės mintys ir temos, muzika kuriama kryptingiau nei pirmajame albume „Viskas teka“, atrandant savitą estetiką bei vėlei atsigręžiant į lietuvišką tradiciją.

„Kamanių šilelis“ toliau grynina savo stilių ir pateikia dainas viską vienijančiame filosofiniame kontekste, kuris aprėpia namų tematiką.

Šiame muzikiniame albume tarsi keliamas klausimas – kas šiandien yra namai? Ar namais turime vadinti fizinę vietą, vietovę, gimtą šalį, o gal tai yra vidinė būsena? Kur mūsų namai? Kur telkiasi mano, kaip lietuvio pasaulis? Tai ne tik individualaus, bet ir lietuviško identiteto paieška.

Dainose – Kamilės Gudmonaitės, poeto Donaldo Kajoko ir lietuvių liaudies tekstai, apipinti šiuolaikiniais indie motyvais bei tradiciniais lietuvių ir kitų kultūrų instrumentais – dambreliais, sitara, didžeridu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.