Vilniuje koncertuosianti grupė „Postmodern Jukebox“ dovanoja siurprizą

Vilniuje koncertuosianti grupė „Postmodern Jukebox“ atliko „Oasis“ hitą.
Vilniuje koncertuosianti grupė „Postmodern Jukebox“ atliko „Oasis“ hitą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2017, 8:28 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 5:05 PM

Penktadienio vakarą Vilniaus koncertų salėje „Compensa“ vienintelį koncertą surengsianti grupė „Postmodern Jukebox“ gerbėjams dovanoja dar vieną siurprizą. Milijonus gerbėjų pasaulyje turintis retro muzikos kolektyvas pristatė naujai atliktą grupės „Oasis“ kūrinį „Don‘t Look Back In Anger“.

Visiškai naujai nuskambėjusią britų roko žvaigždžių dainą „YouTube“ kanale jau yra peržiūrėtas beveik 100 tūkst. kartų.

„Oasis“ baladė „Don‘t Look Back In Anger“ singlu buvo išleista 1996 m. pradžioje ir tapo bene didžiausiu hitu iš britų rokerių albumo „(What‘s The Story) Morning Glory“.

Tai buvo pirmoji singlu išleista daina, kurioje pagrindinę vokalo partiją atliko ne „Oasis“ dainininkas Liam, o gitaristas ir dainų autorius Noel Gallagher. „Don‘t Look Back In Anger“ pasiekė Didžiosios Britanijos perkamiausių singlų sąrašo viršūnę ir pelnytai yra vadinama viena geriausių visų laikų roko baladžių.

Retro muzikos virtuozų „Postmodern Jukebox“ dėka, klasika tapusi „Oasis“ daina suskambo taip, lyg ją Naujojo Orleano blues stiliumi atliktų garsioji dainininkė Bessie Smith. Muzikantams į pagalbą atėjo atlikėja Maiya Sykes, dar kartą įrodžiusi, kad yra viena geriausių su grupe bendradarbiaujančių vokalisčių.

Ketvirtadienį Vilniuje vyksiantį „Postmodern Jukebox“ pasirodymą pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“. Jis netrukus pakvies į amerikiečio dainininko i Jason Mraz ir britų atlikėjo Tom Odell koncertus Vilniuje, tradiciškai rengiamus festivalius „Summer In The City“ ir „Radistai Village‘17“, Trakų pilyje vyksiantį rokerio Alice Cooper šou ir į didžiausiu 2017-ųjų renginiu Baltijos šalyse pretenduojantį tapti Robbie Williams koncertą sostinės Vingio parke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.