Edgaras Lubys netrokšta grįžti į „Eurovizijos“ atranką: „Turbūt net negalėčiau dalyvauti“

Pirmadienio vakarą „Eurovizijos“ gerbėjų ramybę išsklaidė žinia, kad viena iškritusi daina bus sugrąžinta į Lietuvos atranką ir skambės jos finale šį šeštadienį.

Edgaras Lubys neragino savo gerbėjų balsuoti, kad būtų sugrąžintas į „Eurovizijos“ atranką.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Edgaras Lubys neragino savo gerbėjų balsuoti, kad būtų sugrąžintas į „Eurovizijos“ atranką.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2017, 1:03 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 1:05 PM

Atranką rengiantys Lietuvos radijas ir televizija pirmadienio rytą paskelbė, kad jo interneto svetainėje galima balsuoti už vieną iš šešių prieš porą dienų ir anksčiau iškritusių atlikėjų: Lolitą Zero, Edgarą Lubį, Sashą Song, Ievą Zasimauskaitę, Mią arba „Queens Of Roses“.

Balsavimo laimėtojas, kuris bus paskelbtas šį vakarą, prisijungs prie šešių atrankos finalininkų: Aistės Pilvelytės, „Fusedmarc“, Paulos, Gabrieliaus Vagelio, Gretos Zazzos ir Kotrynos Juodzevičiūtės.

Atrankos finalas šeštadienį bus tiesiogiai transliuojamas iš Klaipėdos „Švyturio“ arenos.

Beveik visi papildomame balsavime dalyvaujantys atlikėjai socialiniuose tinkluose suskubo raginti savo gerbėjus – tai paskutinė galimybė išplėšti kelialapį į atrankos finalą ir atgaivinti viltis atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“.

Tačiau du atlikėjai pasielgė kitaip – Mia iki popietės apskritai ignoravo šį balsavimą, o E.Lubys paviešino vaizdo įrašą, kuriame neslėpė, jog nesitiki dainuoti finale.

„Tai kažkokia abrakadabra. Pirmas momentas – išvykstu į kelionę su šeima, ko gero, net nelabai galėčiau dalyvauti finale.

Antra, aš nelabai žinau, ar norėčiau būtent tokiu būdu patekti į finalą.

Trečias momentas – visiems yra aišku, kuris iš tų atlikėjų turi didžiausią jūsų palaikymą. Noriu palinkėti sėkmės tiems, kurie jau yra finale, ir tam, kuris dar pateks finalą“, – sakė E.Lubys, neraginęs savo gerbėjų balsuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.