Pamatykite: Dangė iš „Kelias iš žvaigždes“ pristato vaizdo klipą „Ji skrenda lengvai“

Dainininkė Dangė po ilgos pertraukos vėl džiugina savo kūriniais.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Dainininkė Dangė po ilgos pertraukos vėl džiugina savo kūriniais.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2017, 8:45 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 1:27 PM

Dainininkė Dangė Šamonskienė, prieš 12 metų išgarsėjusi TV šou „Kelias į žvaigždes“, o pernai po ilgos pertraukos grįžusi į sceną, pristato naują savo klipą.

„Neseniai pristačiau naujausią savo kūrybos dainą „Ji skrenda lengvai“, tačiau skrydis tik daina nesibaigė. Šiandien noriu pristatyti šios dainos vaizdo klipą. Esu labai laiminga, kad jį kūrė, filmavo, montavo žymus ir be galo talentingas kino režisierius Ruslanas Korostenskis“, – pasakoja Dangė.

Atlikėjos ir režisieriaus keliai susiduria jau ne pirmą kartą. Jo režisuotam kino filmui „Velnio ragas“, kuris greitai pasirodys kino teatruose, Dangė sukūrė bei įdainavo žodžius armėnų liaudies melodijai.

„Tuomet sutarėme, kad mūsų keliai tikrai susikirs ir mes būtinai dar kažką padarysime bendro. Neseniai nusiunčiau jam savo naujausią dainą „Ji skrenda lengvai“ ir tiesiog po kelių minučių nusprendėme, kad filmuosime vaizdo klipą.

Režisieriaus mintis ir idėja visiškai atitiko mano dainos turinį – svarbu buvo perteikti kovą tarp „skrendu“ ir „neskrisi“, tarp „aš galiu“ ir „tau nepavyks“.

Gyvenime būna labai daug aplinkybių, kurios kartais trukdo mūsų svajonėms tapti realybe. Dažnai būna, jog tu bandai, ruošiesi, planuoji, o staiga kažkas nutinka, tau nepavyksta, tave kažkas laiko, stabdo, tu tarsi prikaustytas, „įrėmintas“, bėgi, krenti, stojiesi, nudegi sparnus, brauniesi“, – klipo idėją paaiškina Dangė.

Vaizdo klipe kartu filmavosi jauna aktorė Aleksandra, kuri atspindėjo tamsą, trukdymą, persekiojimą.

„Savo kūrybos dainomis visada noriu atskleisti ir perteikti emociją, kuri iš manęs išplaukia tam tikrais gyvenimo momentais. Vaizdo klipas padėjo sustiprinti bei paryškinti dainos spalvas ir įnešė kito gylio ir skonio“, – sako Dangė.

Klipas „Ji skrenda lengvai“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.