Išgirskite: debiutuojančią hiphopo grupę įkvėpė ir Algis Ramanauskas

„Willie Valo“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
„Willie Valo“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2017, 12:33 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 9:02 AM

„Mus įkvėpė Bilas iš ŽAS, Juozas Liesis iš „Bavarijos“, Zemyras su Tomu Kranichu iš „Kobra 11“, na ir, žinoma, Algis iš Greitai. Tokius žodžius retai išgirsite grupės prisistatymo proga, bet tokia tiesa“, – sako grupė „Willie Valo“, debiutuojanti klipu „Kite“.   

Vilhelmas-Willie yra grupės inspiracinis vedlys, idėjų generatorius ir geros auros magnetas, jo svajonė -užaugus būti jau prieš tai minėtu Bilu.

„Dažnai susimastydavau, kodėl kai kurios grupės turi narius, kurie, jei dainuoja, tai turbūt ne pačias svarbiausias partijas. Dabar jau turiu atsakymą, nes jiems būdavo smagu leist laiką kartu. Toks ir mūsų duetas, dainuosiu daugiau aš, o Willie bus kitų mūsų grupės reikalų specialistas“ – sako antrasis grupės narys vokalistas Valius-Valo.

„Stebuklingas sutapimas – kurdami savo feisbuko paskyrą, sužinojome, kad grupė HIM paskelbė apie savo karjeros pabaigą, ne paslaptis, kad jų lyderio vardas labai panašus į mūsų grupės pavadinimą.

Deja, negalėjome nieko padaryti, tėvai davė mums tokius vardus, o vienas kitą seniai taip vadiname, tai po dienos naujienų abejonės dėl grupės pavadinimo visiškai dingo. Willie Valo? Willie Valo, negalim prieštaraut gamtai“ – juokiasi dueto narys Willie.

Pirmasis grupės kūrinys – „Kite“. Vaizdo klipu rūpinosi „Willie Valo“ komandos dalimi spėjusi tapti „Ponulis Production“ komanda. Dainos skambesiu rūpinosi ne tik hiphopo bendruomenei puikiai žinomi Skellow, Innomine, Jurgis Masilionis, bet ir „Z On A“ bei „Movo“ grupių gitaristas Augustas Masevičius.

„Tai pirmasis mūsų darbas, procesais esam patenkinti, smagu. Ikurti grupę nutarėm dėl to, kad norėjosi skirti daugiau dėmesio savo pirmajai meilei – hiphopui. Su „Z On A“ grojam į standartų rėmus netelpančią muziką ir tai yra mano viena veido pusė. „Willie Valo“ bus kita ir jausiuosi laimingas galėdamas kurti abiem frontais“,– sako ir grupės “Z On A“ vokalistas Valius.

Klipas „Kite“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.