Išgirskite: Kotryna Juodzevičiūtė pristatė netikėtą savo „eurovizinės“ dainos versiją

Kotryna Juodzevičiūtė.<br>D.Umbraso nuotr.
Kotryna Juodzevičiūtė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2017, 2:49 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 7:43 AM

„Eurovizijos“ atrankos finalininkė Kotryna Juodzevičiūtė šiomis dienomis gyvena vien tik artėjančia kova, kuri kovo 11-ąją vyks Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

Atlikėja aktyviai repetuoja net po šešias valandas per dieną, stengdamasi kūrinio vokalinę liniją nugludinti iki tobulumo, o kiekvieną choreografinį judesį išpildyti be priekaištų.

Ir nors atlikėjos repeticijų grafikas likus paskutinėms dienoms iki didžiojo finalo dar labiau intensyvėja, Kotryna randa laiko ir koncertinei veiklai – dar vakar atlikėja spėjo pasirodyti net dvejuose koncertuose, ir abiejuose jų atliko visiškai skirtingas „eurovizinės“ dainos „Love Shadow“ versijas.

„Ši daina jau taip giliai į mane įaugusi, kad dabar tiesiog mėgaujuosi atrasdama naujas jos atlikimo galimybes“,- apie improvizacijas su dainos stiliumi sako Kotryna.

Viename iš Vilniaus džiazo klubų vakar atlikėja atliko džiazinę dainos versiją, o Vilniaus Kongresų rūmuose vykusiame koncerte „Trise moterims neskaitant orkestro“ daina „Love Shadow“ įgavo klasikos akcentų.

„Moderni popdaina su muzikaliu klasikos prieskoniu – šį kartą mano „Love Shadow“ nuskambėjo būtent taip“,- apie savo pasirodymą su naujuoju Vilniaus bigbendu sako Kotryna.

Ir panašu jog šiuo pasirodymu mėgavosi ne tik atlikėja kartu su beveik dvidešimties profesionalių muzikantų komanda, bet ir per tūkstantį Vilniaus Kongresų rūmuose susirinkusių svečių, kurie nuskambėjus finaliniams dainos akordams atlikėjai ir Vilniaus bigbendui plojo pakilę iš savo vietų.

Kotrynos Juodzevičiūtės dainą „Love Shadow“, atliktą kartu su Vilniaus bigbendu, išgirsti ir įvertinti galite ir Jūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.