Paaiškėjo, kas „apšildys“ Tomo Odello koncertą Vilniuje

Duetas „WOWH“ – sparčiai kylančios britų žvaigždės.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Duetas „WOWH“ – sparčiai kylančios britų žvaigždės.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2017, 10:17 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 6:32 AM

Likus vos 10 dienų iki Tomo Odello viešnagės Lietuvoje, paaiškėjo, kas pradės populiaraus britų atlikėjo koncertą.

Patvirtinta, kad jau kovo 20 d. „Compensa“ salėje Vilniuje vyksiantį britų žvaigždės pasirodymą pradės sparčiai populiarėjantis duetas iš Londono „WOWH“.

„WOWH“ yra dainų autorių ir prodiuserių duetas, kurį sudaro Nickas Harrisonas ir Toby Coulingas. 2015 m. karjerą pradėjusius muzikantus vienija meilė 7-ojo dešimtmečio populiariajai muzikai.

Duetas, dirbdamas nuosavoje studijoje, savo kūrybą išgrynino iki tobulybės. Išskirtinį dueto muzikos skambesį netrukus įvertino ne tik kritikai, bet ir melomanai. „WOWH“ buvo pakviesti surengti pasirodymą pasaulinės muzikos bendruomenės „Sofar“ („Songs from a Room“) studijoje, kur atliko vieną pirmųjų savo hitų „Pack Up Your Bags“.

„WOWH“ neslepia, kad už vertingas pamokas yra dėkingi garsiam prodiuseriui Mattui Wigginsui, kuris dirba su dainininke Adele ir grupe „Florence & The Machine“. Su jo pagalba, duetas įrašė mini-albumą „Waves“, kuris pasirodė praėjusių metų spalį. Prieš išleisdami debiutinį įrašą, „WOWH“ visą vasarą praleido koncertuodami muzikos festivaliuose „Secret Garden Party“, „Citadel“ ir daugelyje kitų.

Nemažos sėkmės sulaukė praėjusį lapkritį išleistas dueto antrasis minialbumas „Pop“. Muzikos kritikai negailėjo liaupsių kūriniui „Right Way“, kuris lengvai rado kelią ir į paprastų muzikos mylėtojų širdis. Jau kitą mėnesį „WOWH“ muzikantai surengs pirmąjį pasirodymą, kuriame bus pagrindinėmis žvaigždėmis. Balandžio vidury duetas koncertuos garsiame Londono muzikos klube „The Islington“.

„WOWH“ daina „Pack Up Your Bags“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.