Išgirskite: „Condor Avenue“ pristato pirmąją naujo albumo dainą

„Condor Avenue“ pristato pirmąją naujo albumo dainą.<br>R.Pledo nuotr.
„Condor Avenue“ pristato pirmąją naujo albumo dainą.<br>R.Pledo nuotr.
„Condor Avenue“ pristato pirmąją naujo albumo dainą.
„Condor Avenue“ pristato pirmąją naujo albumo dainą.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-03-16 09:47, atnaujinta 2017-04-07 21:57

Po to, kai visi keturi jau įgyvendino savo paauglystės svajonę groti roko grupėje, „Condor Avenue“ pradėjo kurti tai, ko patiems patinka klausytis. Taip grupė šiandien pristato pirmąjį kūrinį  iš gegužės mėnesį išleidžiamo albumo „Patagonia“.

Ketvirtus metus gyvuojanti „Condor Avenue“, klausytojams pažįstama kaip „indie“ roko stiliaus nešėja, šiandien supažindina su nauja grupės kūrybos kryptimi, kurioje klausytojai susidurs su  elektroninės muzikos, taip pat „trip hop“, „downtempo“, „ house“ ar net „hip hop“ stilių įtaka.

Tačiau kiek kitokia grupės versija tiek sąstato, tiek skambesio prasme, pasak „kondorų“, yra natūralus kūrybinio augimo ir tobulėjimo rezultatas bei vieno ryškiausių Lietuvos muzikos vardų – Rolando Venckio-Innomine, kuris tapo šiandien pristatomos dainos prodiuseriu, įtaka.

„Ilgai ieškojom ir dėliojom kaip skambės būsimas albumas, nestatydami savęs į rėmus kiekvienas realizavom savo idėjas, kurios šiuo grupės kūrybos etapu skamba taip“, – teigia grupės nariai.

„Patagonia“ – antrasis grupės įrašų rinkinys. Su pirmuoju mini albumu „The Crown“ praėjusiais metais grupė subūrė gerbėjų ratą Lietuvoje, kaimyninėse valstybėse, Vokietijoje, taip pat buvo įvertinti kvietimu pasirodyti Anglijoje vykstančiame muzikos festivalyje-konferencijoje „The Great Escape“.

Naują kūrybos etapą grupė pažymės gegužės 4 d. kultūros bare „Kablys“, kur pristatys albumą „Patagonia“. Kartu su „Condor Avenue“ tą vakarą ant scenos pasirodys „beatbox“ žanro meistras „GON“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.