Pavasariškas džiaugsmo pliūpsnis Vilniuje – su „Liūdnais slibinais“

Bundanti gamta diktuoja būtinybę pasikrauti energijos baterijas. Balandžio 8 d. renginių salėje „Vakaris Vilnius“ bus proga tai atlikti nestandartiškai – su grupe „Liūdni slibinai“, po kurios tariama melancholija kibirkščiuoja tikri pozityvumo fontanai.

„Liūdni slibinai“.<br>R.Šeškaičio nuotr.
„Liūdni slibinai“.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2017, 11:24 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 2:59 AM

„Šie muzikantai yra tikri autoironijos meistrai. Gebėjimas nusišypsoti ir susitaikius su savo pačių silpnybėmis jas paversti stiprybėmis yra galinga varomoji jėga. Tad išties džiugu pavasarį sveikinti su šia grupe, kurios džiaugsmingas požiūris į viską ištirpdys paskutinį įšalą!“ – kalbėjo koncerto organizatoriai. Grupės branduolį sudarantys Dominykas Vaitiekūnas, Aistė Lasytė ir Vaidas Kublinskas savo teatrališka išraiška kaskart talentingai prikausto išties margos publikos dėmesį. „Liūdnų slibinų“ pasirodymai garsėja grupės narių artistiškumu, nuoširdumu, nestandartiniais sprendimais ir šmaikščiomis įžvalgomis.

Į aiškius rėmus netelpantys ir nesistengiantys sutilpti kūrėjai šiuolaikiniais ritmais skambančiose dainose pateikia spalvingas Maironio, Kristijono Donelaičio, Antano Baranausko, Justino Marcinkevičiaus, Sigito Parulskio ir kitų Lietuvos klasikų tekstų interpretacijas. Trejus metus iš eilės „Liūdni slibinai“ buvo nominuoti pagrindiniuose Lietuvos muzikos apdovanojimuose M.A.M.A., kuriuose pelnė 2012 Metų grupės titulą. Jos sąskaitoje – ir Sauliaus Mykolaičio vardinė premija bei pripažinimas alternatyvios muzikos apdovanojimuose T.Ė.T.Ė. „Liūdnų slibinų“ pasirodymas Vilniaus „Vakaryje“ – ne vienintelė pavasarinė pagunda vertinantiems gyvą garsą ir gyvą bendravimą su scenos grynuoliais. Lauke sproginėjant pumpurams balandžio 21 d. šioje salėje su visa jėga skleisis „Tavo spalvos“, „Aš pavydžiu sau“, „Ar tu ją matei?“, „Pasaulis gražus“ ir daugelis kitų Lino Adomaičio hitų, o taip pat staigmenos, kurias sceninį 20-metį šiemet minintis atlikėjas dovanos publikai drauge su savo muzikantų grupe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.