Alice Way: „Naujajame mano albume kiekvienas atras save taip, kaip niekada iki šiol“

Šiandien pasirodo debiutinis Alice Way albumas „Roots“, sukurtas kartu su garsiuoju elektroninės muzikos prodiuseriu Leonu Somovu. Albumą jau galima įsigyti didžiosiose elektroninėse muzikos parduotuvėse (iTunes, Tidal, Amazon Music) bei paklausyti Spotify.

Atlikėja Alice Way.
Atlikėja Alice Way.
Atlikėja Alice Way.
Atlikėja Alice Way.
Atlikėja Alice Way.
Atlikėja Alice Way.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 28, 2017, 10:13 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 1:37 AM

„Sunku būtų nusakyti albumo žanrą, kadangi jis labai spalvingas, tačiau jei labai reikėtų, „Roots“ patapinčiau į electro pop kategoriją,“ – pasakojo Alice Way.

„Albumo pavadinimas (roots lietuviškai reiškia šaknys – aut. past.), labai daug pasako apie tai, ką man reiškia tos devynios dainos, kurios yra jame. Kurdami albumą, su Leonu ieškojome naujo skambesio, skambesio, kuris galėtų sutalpinti tai, ką norėjau papasakoti. O papasakoti norėjau didelę dalį savo istorijos: džiaugsmą, ilgesį, dramatiškas ir romantiškas meilės istorijas. Nors dainos, skambačios albume ir nėra pirmosios kurias sukūriau, bet jos kalba apie dalykus, apie kuriuos anksčiau nekalbėjau – nebuvau tam pasiruošusi, neradau žodžių. „Roots“, nors ir turėtų nustebinti ir pradžiuginti kokybe, visgi yra pilnas gyvybės ir mažų smulkmenų, kurios perteikia žmogišką netobulumą.“ – kalbėjo atlikėja. – „Prie albumo prisdėjo ir garsus trimitininkas Mindaugas Vadoklis, kurio fantastiškas skambesys įnešė į elektroniką unikalių spalvų. Esu dėkinga jam už nuostabias improvizacijas, be kurių dainos nebūtų turėjusios to jautrumo, kurį dabar turi. Tas jautrumas ir yra tai, kas šiame albume, manau, padės kiekvienam atrasti save.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.