Kūdikio besilaukiančiai Ericai Jennings – smagi žinia

Erica Jennings prieš motinystės atostogas nudžiugins gerbėjus koncertais.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Erica Jennings prieš motinystės atostogas nudžiugins gerbėjus koncertais.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2017, 12:03 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 12:54 AM

Ne kiekvienas Lietuvos atlikėjas gali pasigirti, kad jų kūryba pasiekia ir užsienį. Erica Jennings, pristačiusi naujausią savo kūrinį „Black is the Colour“, sulaukė itin palankaus įvertinimo užsienio radijo stotyse.

Lyrinė daina greitai apskriejo ne tik Lietuvą, bet pasiekė net ir Meksikos, Argentinos, Airijos, Singapūro bei Naujosios Zelandijos radijo stotis, kuriose susilaukė palankaus vertinimo.

Atlikėja džiaugiasi ir neslepia, kad tai yra viena gražiausių jos girdėtų dainų su neeiline istorija, tad žinojo, kad ir klausytojai neliks abejingi. Ši daina taip pat ypatinga tuo, kad buvo skirta paminėti ypatingą Ericos ir Jurgio Didžiulių sukaktį. Naujosios Zelandijos „West Coast Radio“ stotis buvo taip sužavėta, kad įtraukė kūrinį į grojamiausių dainų 40-tuką.

„Esu kiek nustebusi, kad keltų melodijų turinti daina pasiekė ir sužavėjo tokias šalis kaip Naujoji Zelandija ar Singapūras, kur kultūros elementai tokie skirtingi!

Man pačiai ji – labai artima, todėl dainos sėkmė užsienyje man eilinį sykį įrodė, kad muzikos neriboja šalių sienos, ji laisva ir vienija žmones, kad ir kokiam pasaulio kampe jie gyventų. Panašaus skambesio kūrinių atsiras ir naujausiame albume, kurį planuoju pristatyti dar šiais metais“, – apie savo planus trumpai užsimena Erica.

Atlikėjai šie metai ne tik sėkmingi, bet ir stebuklingi – laukiasi trečio vaiko ir prieš išeinant į motinystės atostogas visus kviečia į savo paskutiniuosius koncertus gyvai paklausyti jau klausytojų pamėgtų kūrinių bei naujos kūrybos.

Koncertai vyks balandžio 18 d. Klaipėdos Dramos teatre ir balandžio 19 d. Vilniuje, Šv.Kotrynos bažnyčioje.

Daina „Black Is The Colour“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.