Su užsienio žvaigždėmis grojantis muzikantas: „Gimti Lietuvoje – pranašumas“

Oscaras „OsKeyz“ Stieleris yra įkvepiantis pavyzdys, kaip karjeros aukštumų galima pasiekti dirbant kryptingai ir beatodairiškai.

Oscaras Stieleris su lietuviais dalinsis savo asmenine patirtimi.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Oscaras Stieleris su lietuviais dalinsis savo asmenine patirtimi.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2017, 11:39 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 12:54 AM

Gimęs Lenkijoje ir prieš 15 metų apsigyvenęs Londone O.Stieleris dirba su Japonijos, Amerikos ir Europos įrašų, vadybos ir leidybinėmis kompanijomis. Jo klientų sąraše puikuojasi tokie vardai kaip Lalah Hathaway, Erykah Badu, Jazmine Sullivan, Tweet, Gloria Estefan, „Boney M“ ir kiti. O.Stieleris yra ir virtuoziškas pianistas, galintis improvizuoti bet kuriame muzikos stiliuje.

Kovo 28d. į kūrybines dirbtuves „360 Music Mastery“ Vilniuje atvykstantis muzikos direktorius ir muzikantas įsitikinęs, kad viena pagrindinių jo tarptautinės sėkmės priežasčių – Šiaurės Europos mentalitetas: „Kadangi užaugau aplinkoje, kuri labai skiriasi nuo Anglijos ir Amerikos, mano patirtis, požiūris ir mąstymas taip pat smarkiai skiriasi nuo vietinių kolegų. O kitoniškumas yra didelė vertybė.“

O.Stieleris džiaugiasi, kad lenkiška prigimtis leidžia priimti originalius sprendimus tarptautiniame kontekste ir drąsina lietuvius: „Lenkija juk Lietuvos kaimynė, mes mąstome panašiai. Gimti Lietuvoje yra milžiniškas pranašumas!“.

Kovo 28d. Lietuvos muzikos ir teatro akademijos „Muzikos inovacijų studijų centre“ O.Stieleris ves kūrybines dirbtuves ir dalinsis asmenine patirtimi, kaip susikurti sėkmingą muzikos vadovo karjerą.

Kūrybinės dirbtuvės „360 Music Mastery“ – tai dviejų dienų kursai muzikantams su savo srities profesionalais, organizuojami leidybinės muzikos kompanijos „Monokey“ bendradarbiaujant su Lietuvos muzikos ir teatro akademija. Renginiai vyksta anglų kalba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.