Balandį „Solo Ansamblis“ gerbėjams rengia du galingus susitikimus

Riboto tiražo vinilo „RBX“ pasirodymas ir žinia apie didįjį pavasario koncertą „Miestas ant kalno“ – tokiomis galingomis naujienomis balandį pradeda alternatyviosios elektronikos grupė „Solo Ansamblis“.

„Solo Ansamblis“.<br>A.Žukovo nuotr.
„Solo Ansamblis“.<br>A.Žukovo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2017, 3:13 PM, atnaujinta Apr 13, 2017, 4:28 PM

Debiutinis grupės albumas „Roboxai“ sulaukė užtikrintų melomanų simpatijų ir nė nepraėjus metams buvo visiškai išparduotas. Savitą „sad dance“ stilių įtvirtinę „Roboxai“ šiuo metu prieinami tik pagrindinėse internetinėse muzikos platformose.

Jausdama poreikį kartoti albumo tiražą, ketveriukė ryškiausių kūrinių kelionę nusprendė įamžinti ir simboliškai užbaigti plokštele „RBX“, kurios išleidžiama tik 250 vienetų. Konceptualiai atrinkti „Roboxų“ hitai plokštelę paverčia nauju kūriniu.

Perdirbimą ir transformaciją ženklina ir viršelyje nugulę manekenų kūnai, lydėję grupės koncertinį turą „Sadance“ ir tapę vienais iš „Solo Ansamblio“ ženklų.

Vienas iš grupės tikslų – kurti dialogą su klausytojais, todėl plokštelės pristatymas „#Solodiskoteka“ klube „Paviljonas“ bus atviras ir nemokamas visiems.

Balandžio 13-osios vakarą gerbėjai ne tik pirmieji sutiks riboto tiražo vinilą, bet ir galės pabendrauti su muzikantais. Grupės nariai pakaitomis stos prie didžėjų pulto, taip pirmą kartą paversdami savo kassavaitinę to paties pavadinimo internetinę muzikinių tyrimų rubriką čia ir dabar vykstančia alternatyviąja diskoteka.

Pirmojo albumo transformaciją ir įžangą į naują etapą „Solo Ansamblio“ ketveriukė kviečia atšvęsti ir didžiausiu šio pavasario koncertu. Balandžio 21 d. grupė gerbėjų laukia renginyje „Miestas ant kalno“ didžiojoje klubo „Pelėda“ salėje Vilniuje. Scenos partneriais vienam vakarui taps įtraukiantis elektronizuotas džiazo trio „Sheep Got Waxed“.

Alternatyvi ir kokybiška dviejų grupių energija žada unikalų gyvo garso ir vaizdo nuotykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.