Pamatykite: repo grupė „Willie Valo“ pristato naują klipą „Green Grass“

Neseniai debiutinį kūrinį „Kite“ pristatęs hiphopo duetas „Willie Valo“ nesnaudžia. Jūsų dėmesiui antrasis muzikantų vaizdo klipas – „Green Grass“.

„Willie Valo“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
„Willie Valo“.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2017, 3:30 PM, atnaujinta Apr 13, 2017, 4:28 PM

„Darbai vyksta sklandžiai, po pirmosios dainos išleidimo sulaukėme nemažai palaikymo ir skatinimų parodyti daugiau savo kūrybos. Taip ir darom, „Green Grass“ – antrasis, bet ne paskutinis mūsų darbas, esame labai motyvuoti, o tiksliau tiek, kad planuose – debiutinis albumas.

Kada? Manom, kad arba vasarą, arba rudeniop“, – planus atskleidžia grupės narys Willie.

„Neturim kitos išeities, esam sulaukę vieno iš didžiausių Lietuvos muzikos festivalių kvietimo, negalime praleisti tokios galimybės ir iki vasaros ketinam pasiruošti savo debiutui ant scenos. Išduosim paslaptį, dainuosime ne tik anglų kalba. Staigmenų netruks visame mūsų albume. Nekantraujam ir laukiam kaip vaikai Kalėdų“, – trina rankomis antrasis dueto narys Valius.

„Green Grass“ vaizdo klipą sukūrė jau komandos dalimi spėjusi tapti „Ponulis Production“ komanda. Dainos skambesiu rūpinosi ne tik hiphopo bendruomenei puikiai žinomi Skellow, Innomine, Jurgis Masilionis, „Z On A“ bei „Movo“ gitaristas Augustas Masevičius.

„Green Grass“ – šiuolaikiško hiphopo skambesio daina, gitaros partiją įrašėme kiek nestandartiškai, dainoje ji skamba iš pabaigos į pradžią, atbulai. Įdomus ir kiek netikėtas sprendimas“, – kūrybos užkulisius atvėrė Augustas.

Naujasis klipas „Green Grass“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.