Klausytojai rekomenduoja: „(Ne)eilinė diena rojuje“ su Neda!

Kauno „Žalgirio“ areną sudrebinęs ir žadą atėmęs Nedos Malūnavičiūtės koncertas žiūrovų prašymu jau gegužės 14 d. debiutuos Vilniuje. Neda, jėgas vienydama su orkestru bei vienais geriausių šalies muzikantų, į koncertų salę „Compensa“ kvies susiburti visus, išsiilgusius aukščiausios muzikinės kokybės, gyvo atlikimo ir nostalgiją keliančių pop muzikos perlų!

Klausytojai rekomenduoja: „(Ne)eilinė diena rojuje“ su Neda!<br>LR archyvo nuotr.
Klausytojai rekomenduoja: „(Ne)eilinė diena rojuje“ su Neda!<br>LR archyvo nuotr.
Klausytojai rekomenduoja: „(Ne)eilinė diena rojuje“ su Neda!<br>LR archyvo nuotr.
Klausytojai rekomenduoja: „(Ne)eilinė diena rojuje“ su Neda!<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 6, 2017, 11:18 AM, atnaujinta Apr 13, 2017, 8:57 PM

Po šešerių metų pertraukos populiariosios muzikos scenoje talentingoji ir charizmatiškoji Neda sugrįžta su išskirtine, staigmenų bei skoningų vizualinių sprendimų kupina programa. Koncerte skambės visų laikų geriausi atlikėjos pop muzikos hitai: „Eilinė diena rojuj“, „Pasaka“, „Šalia“, „Mėlyna saulė“ bei daugelis kitų Lietuvos radijo stočių top dainų sąrašuose karaliavusių kūrinių.

Pirmą kartą programa „(Ne)eilinė diena rojuje“ suskambėjo Kauno „Žalgirio“ arenoje. Iš karto po koncerto internetinė erdvė sumirgėjo nuo daugybės jaukių, pagyrimų bei padėkos žodžių kupinų atsiliepimų. Žmonių šiluma pripildė ir Kauno „Žalgirio“ areną; tai įrodė gausūs plojimai bei dainavimas drauge. Finalinę dainą „Pasaka“ publika drauge skandavo net kelis kartus. Po koncerto kalbinti klausytojai negailėjo šiltų žodžių dainininkei ir neslėpė susižavėjimo visu psirodymu. „Buvo labai gera išgirsti tiek daug seniai girdėtų kūrinių. Smagu, kad ir salė dainavo drauge. Esu sužavėta Nedos charizmos ir dainavimo. Na, o kokie muzikantai! Tikrai esu patenkinta koncertu“, – kalbėjo žiūrovė Lina.

Jai antrino su visa šeima į koncertą atvykusi Virginija. „Nuostabūs muzikantai bei dinamiškas scenarijus! Dvi valandos prabėgo kaip pusvalandis. Jei kas nors pasiūlytų dabar, iš karto klausytis koncerto dar kartą, sėsčiau atgal į kėdę net nedvejodama!“, – susižavėjimo neslėpė moteris.

Dar vienas žiūrovas dalijosi mintimis, esą jį kiek nustebino žinia, kad Neda, kuri dažniausiai regima kamerinėje aplinkoje, nusprendė surengti koncertą arenoje, tačiau, pasak jo, bet kokie lūkesčiai buvo viršyti su kaupu, o dvejonės – išsklaidytos kaip dūmai.. „Dar sunku rinkti žodžius. Esu sužavėtas. Labai patiko Nedos vokalas, energija, o ypač muzikantai! Kokios solo partijos ir improvizacijos. Ir jei ir buvo kokių neįstojimų ar klaidų, tai tik įrodo, kad viskas buvo gyva ir tikra. Tikrai rekomenduočiau šį koncertą ir kitiems“, – kalbėjo klausytojas Gintaras.

Po koncerto nuostabos kupini klausytojų komentarai bei padėkos, skirtos dainininkei, užplūdo ir internetinę erdvę. Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Darius Jauniškis savo Facebook paskyroje rašė, kad, išgirdęs, jog Neda Malūnavičiūtė pasirodymą rengs arenoje, tokį pasiryžimą vertino kiek skeptiškai. Pasak jo, prieš važiuodamas į koncertą ir svarstydamas, kaip Nedai pavyks sukurti jai būdingą jaukumą, nepaprastą atmosferą tokioje erdvėje, tvirtai tikėjo, kad jos auditorija laukia Šv. Kotrynos bažnyčioje ar kitoje kamerinėje aplinkoje, bet tik ne sporto arenoje. Tačiau koncertas sumaišė visas kortas. „Tai ką pamačiau, išgirdau, pajutau koncerto metu pranoko visus lūkesčius! Tai nebuvo Montvydas, tai nebuvo Butkutė. Gaila. Kažkam.

Tik ne tai publikai, kuri buvo ta vakarą Žalgirio arenoje“, – šiltų žodžių negailėjo vyras. Anot jo, ne mažiau nustebino kamerinis orkestras, perkusijos, estradinė grupė, bei profesionalūs gitaristai, pučiamųjų instrumentų sekcija.

„Buvo gera, jautru, gilu, tikra, linksma, kartais truputį liūdna ir visa tai buvo taip keistai ypatinga, kad suvirpino giliausias sielos stygas. Lenkiu savo pražilusią, nedažytą galvą prieš Neda, prieš visus muzikantus, prieš organizatorius, prieš įgarsintojus, prieš publiką, kuri neišsigando ir atvyko į Kauną. Ačiū Jums už geriausia šių metų koncertą“, – savo Facebook paskyroje rašė Darius Jauniškis.

Po pasirodymo ir pati atlikėja džiaugėsi, kad klausytojai koncertą priėmė labai šiltai. „Galima sakyti, kad žmonių energija padėjo pamiršti nuovargį bei padaryti šventę ne tik sau, bet ir klausytojams. Tai be galo geras jausmas. Man pavyko padaryti šventę, nors ir nebuvo koncertinio turo, šimtų tūkstančių žiūrovų. Svarbiausia, kad į koncertą atėjo dalis žmonių, kuriems to reikėjo, o man reikėjo jų. Mes apsikeitėme geromis energijomis, o žmonės pasakė, kad aš prisibeldžiau iki jų širdžių. Tai man didžiausia dovana“, – džiaugsmo neslėpė dainininkė.

Nors tiek koncerto organizatoriai „Auksiniai Renginiai“, tiek pati Neda Malūnavičiūtė kalbėjo apie vienetinį programos pasirodymą, klausytojų parodyta meilė ir klausimai apie tolesnius koncertus skatino nesustoti ir naujai atgimusia muzika pasidalinti su kitų miestų gyventojais. Matyti, kad būtent klausytojų pripažinimas dainininkei yra didžiausias įvertinimas.

„Atsiliepimų gausa ir labai šilti žodžiai mane pakylėjo. Aš esu labai laiminga. Atėjo jausmas, kad rizika pasiteisino ir gerai, kad aš ryžausi šiam koncertui. Gerai, kad nesidėjau kažkokių kaukių ir buvau savimi. Viską dariau nuoširdžiai ir publika tai suprato, priėmė, o tai man yra pats didžiausias įvertinimas, motyvacija judėti į priekį ir patvirtinimas, kad einu teisingu keliu“, – mintimis po koncerto dalijosi Neda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.