Lietuvoje koncertuosianti roko grupė „Future Islands“ išleido naują albumą

Spalio 26 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje koncertą surengsianti Amerikos roko grupė „Future Islands“ išleido naują albumą. Pirmąkart Lietuvoje koncertuosiantys rokeriai pristatė penktąjį studijinį darbą „The Far Field“. Ta proga, grupė keturis vakarus iš eilės rengs albumo pristatymo koncertus „Ottobar“ klube Baltimorėje (Merylendas).

Grupė „Future Islands“.
Grupė „Future Islands“.
Grupė „Future Islands“.
Grupė „Future Islands“.
Grupė „Future Islands“.
Grupė „Future Islands“.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 8, 2017, 11:28 AM, atnaujinta Apr 14, 2017, 12:58 AM

„Absoliutus triumfas“ – taip albumą apibūdino įtakingi muzikos kritikai iš „Stereogum“. Jiems antrino „Complex“: „Pergalingas ir herojiškas albumas“.

Viena sėkmingiausių Jungtinių Amerikos Valstijų elektroninio roko grupių „Future Islands“ naująjį albumą prisatys pasaulinėse gastrolėse. Koncertinis turas prasidės spalio 26 d. koncertu Vilniuje. Pastarąjį kartą amerikiečių grupė Senajame žemyne koncertavo prieš dvejus metus.

Koncertų salėse „Future Islands“ ne tik atliks didžiausio populiarumo sulaukusius kūrinius, bet ir pristatys naują įrašą „The Far Field“. Šį albumą muzikantai įrašė padedami keleto kviestinių žvaigždžių – tarp jų yra ir legendinės grupės „Blondie“ dainininkė Debbie Harry, su kuria atlikta daina „Shadows“. Visas 10 naujų dainų „Future Islands“ prodiusavo Chrisas Coady, anksčiau dirbęs su „Yeah Yeah Yeahs“ ir „Grizzly Bear“. Rokeriams taip pat talkino „Grammy“ apdovanojimu įvertintas prodiuseris Johnas Congletonas, su grupe dirbęs legendinėje „Sunset Sound“ įrašų studijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.