Ketvirtadienį „Lofte“ – geriausio Lietuvos didžėjaus paieškos su užsienio žvaigždėmis

Šį ketvirtadienį, balandžio 20 d., Vilniaus menų fabrike „Loftas“ pirmą kartą Lietuvoje viešės vienas žymiausių ispanų elektroninės muzikos kūrėjų Uneris ir didžėjus bei prodiuseris iš Didžiosios Britanijos Yousefas.

Uneris – vienas žymiausių ispanų elektroninės muzikos kūrėjų.<br>Konkurso rengėjų nuotr.
Uneris – vienas žymiausių ispanų elektroninės muzikos kūrėjų.<br>Konkurso rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2017, 11:28 AM, atnaujinta Apr 21, 2017, 9:16 PM

Garsūs elektroninės muzikos atlikėjai į Vilnių atvyksta neatsitiktiniai – jie taps tarptautinio „Burn Residency“ didžėjų konkurso Lietuvoje „vinimi“.

Ispanijoje reziduojančio Unerio kūriniai atpažįstami viso pasaulio šokių aikštelėse. Muzikos industrijoje vertinamo kūrėjo darbus savo vakarėliuose groja ryškiausios žvaigždės – nuo Laurent'o Garnier iki Carlo Coxo. Jau 15 metų hauso ir techno muzikos pasaulyje besisukantis Yousefas taip pat mėgausi pasauliniu populiarumu – jis groja nuo Niujorko iki Sidnėjaus.

Balandžio 20 d. vyksiančiame renginyje Uneris ir Yousefas vainikuos „Burn Residency“ konkurso etapą Lietuvoje „Mix Off Lithuania“. Jame dėl galimybės patekti į „Burn Residency“ stovyklą pasaulio šokių muzikos sostinėje Ibisoje varžysis net penki lietuviai: Gilė, Wild Dee, Iker Elan, DjAllergic ir Ignas Gestautas.

Ketvirtadienio vakarą geriausiuoju tituluotas didžėjus Ibisoje dalyvaus paskaitose, kūrybinėse dirbtuvėse, didžėjų pamokose ir turės išlaikyti ne vieną pasirodymo išbandymą. O svarbiausia – jis pateks į kitus „Burn Residency“ konkurso etapus ir jau varžydamasis su kolegomis iš visos Europos pretenduos ne tik tapti geriausiu iš geriausių didžėjų Europoje, bet ir laimėti 100 000 eurų investiciją į savo karjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.