„Deeper Upper“ pirmą kartą koncertuos Klaipėdos klube „Kaštonas“

„Deeper Upper“.<br>G.Bartuškos nuotr.
„Deeper Upper“.<br>G.Bartuškos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2017, 2:03 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 11:37 PM

Vilniečių „synth pop“ grupė „Deeper Upper“ turi gerų žinių savo gerbėjams Klaipėdoje. Balandžio 22 dieną uostamiesčio klube „Kaštonas“ grupė surengs savo pirmąjį koncertą.

Praėjusių metų lapkritį „Deeper Upper“ pristatė ilgai lauktą savo debiutinį albumą „Mirrors“. Nauji grupės kūriniai iškart susilaukė gerų įvertinimų ir jau tą patį mėnesį dauguma Lietuvos muzikos portalų ir kritikų „Mirrors“ titulavo kaip vieną iš metų geriausių lietuvių muzikinių darbų.

Savo naujus kūrinius „Deeper Upper“ jau spėjo pristatyti ir ne tik Lietuvoje, bet ir svetur. Prieš kelias savaites grupė surengė net du koncertus viename svarbiausių Baltijos šalių muzikos renginių – Talino muzikos savaitėje.

Po sėkmingų koncertų Estijoje lietuviai sudomino jame apsilankiusį Budapešto klubo „A38“ vadovą, kuris pažadėjo surasti galimybę pasikviesti „Deeper Upper“ į Vengriją. Pasikviesti grupę norėtų ir „Maskvos muzikos savaitės“ rengėjai, susidomėjimo neslėpė ir kitų užsienio renginių organizatoriai.

„Deeper Upper“ istorijoje ir daugiau reikšmingų pasiekimų – pirmoji vieta „EuroMusic Contest“ Paryžiuje, dalyvavimas didžiausiame Europos muzikos showcase festivalyje „The Great Escape“ Didžiojoje Britanijoje, pasirodymas didžiausiame Baltijos šalių festivalyje „Positivus“, koncertinis turas po Vakarų Europą ir kt.

„Deeper Upper“ neseniai pristatė šviežą muzikinį klipą savo kūriniui „Pioneers“. Dainą parašyti įkvėpė fantastiniai filmai apie žemės pražūtį, o patį klipą grupė filmavo apleistuose Vilniaus bunkeriuose ir kolektoriuose. Tiek šis, tiek kiti kūriniai iš albumo „Mirrors“ bei senųjų grupės įrašų, gyvai skambės „Kaštone“ jau šį šeštadienį.

Klipas „Pioneers“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?