„Granatos Live“ scenoje pasirodys „G & G Sindikatas“ ir Saulius Prūsaitis

Penktą kartą organizuojamas muzikos festivalis „Granatos Live“, rugpjūčio 4–6 d. vyksiantis Lietuvos liaudies buities muziejaus teritorijoje Rumšiškėse, skelbia, jog festivalyje koncertuos Lietuvos muzikos žvaigždės – grupė „G & G Sindikatas“ bei atlikėjas Saulius Prūsaitis.

„G &amp; G Sindikatas“ šį mėnesį drebino Vilniaus „Siemens“ areną.<br>G.Bartuškos nuotr.
„G &amp; G Sindikatas“ šį mėnesį drebino Vilniaus „Siemens“ areną.<br>G.Bartuškos nuotr.
S.Prūsaitis šįmet pretendavo į keturis M.A.M.A. apdovanojimus.<br>D.Umbraso nuotr.
S.Prūsaitis šįmet pretendavo į keturis M.A.M.A. apdovanojimus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 20, 2017, 2:13 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 11:37 PM

Muzikantai gros kartu su tokiais atlikėjais kaip Marijonas Mikutavičius ir „Leon Somov & Jazzu“.

Ketvirtąkart į „Granatos Live“ sceną lipsianti geriausia Lietuvos hiphopo grupė „G & G Sindikatas“ per kone du gyvavimo dešimtmečius išleido 8 studijinius albumus ir buvo įvertinti bene visuose įmanomuose lietuviškos muzikos apdovanojimuose, eilę metų iš eilės tapdami geriausia hiphopo grupe Lietuvoje.

2016-aisiais išleistas albumas „Unplugged“ ir grupės pasirodymai buvo įspūdingi – trys Rusų dramos teatre surengti gyvo garso koncertai, pritariant orkestrui, tapo anšlaginiais.

Neatsiliko ir šiemet išleistas filmui „Zero III“ skirtas kūrinys „Tiems, kurie nieko nebijo“, užkariavęs radijo stočių „topus“. Balandį „G & G Sindikatas“ „Siemens“ arenoje surengė didžiausią koncertą grupės istorijoje, dar sykį įrodydami, jog hiphopas Lietuvoje išlieka vienu populiariausių muzikos žanrų.

Į Rumšiškes šią vasarą sugrįš ir S.Prūsaitis. Itin savitą muzikinį braižą ir stilių turintis dainininkas festivalio „Granatos Live“ publikai pristatys dainas iš savo pirmojo solinio albumo „Vaikas iš didelės raidės“ bei keletą naujų hitų.

Nenuspėjamu muzikiniu stiliumi pasižymintis atlikėjas stebina žongliravimu muzikiniais žanrais – muzikos kritikų puikiai įvertintame S.Prūsaičio albume galima išgirsti tiek puikių baladžių (duetas su „Brainstorm“ vokalistu Renaru Kauperiu „I'm Electrifying“, duetas su Marijumi Mikutavičiumi „Vaikas iš didelės raidės“), tiek paties atlikėjo eksperimentinėmis vadinamų dainų „Vasara 3016“ ir „Norim šokti“ bei hitais jau tapusių kūrinių „Būkime geriausiais draugais“, „Meile Tu“, „Naktiniai paukščiai“.

Preciziškai į savo kuriamą muziką žvelgiantis atlikėjas buvo įvertintas ir M.A.M.A. apdovanojimuose, 2017-aisiais pelnęs net keturias nominacijas.

Kartu su lietuvių atlikėjais šiemet „Granatos Live“ sceną drebins ir būrys pasaulinio garso žvaigždžių – vienintelius koncertus Rumšiškėse surengs pirmąsyk į Lietuvą atvykstantys Ellie Goulding, Kungs, Alan Walker, Anne-Marie ir kiti, kurių pavadinimai bus paskelbti netrukus.

Bilietus į 2017 m. rugpjūčio 4–6 d. Lietuvos liaudies buities muziejuje Rumšiškėse vyksiantį festivalį platina BILIETAI LT.

Praėjusių metų festivalio akimirkos:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.