Išgirskite: artėjančiai Motinos dienai – atgaivintas „Miledi“ šlageris „Mama“

Artėjančios Motinos dienos proga dainininkas, buvęs popdueto „Miledi“ narys Antonijus Žilinskas-Tonis naujam gyvenimui prikėlė jau trečią dešimtį skaičiuojančią vieną populiariausių savo dainų iš buvusios grupės repertuaro – „Mama“. 

A.Žilinskas-Tonis dažnai girdi, kad jo daina „Mamai“ – viena gražiausių lietuviškų dainų apie motinas.<br>„TaDiena“ nuotr.
A.Žilinskas-Tonis dažnai girdi, kad jo daina „Mamai“ – viena gražiausių lietuviškų dainų apie motinas.<br>„TaDiena“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2017, 1:58 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 11:37 PM

„Ši daina iki šiol gyva mano kūrybos gerbėjų širdyse ir puikiai priimama koncertuose. Tikrai džiugu girdėti atsiliepimus, jog tai viena gražiausių dainų, skirtų mamai“, – sakė Antonijus.

Naujai versijai modernų, šio laikmečio skambesį suteikė talentingas prodiuseris, vaikinų grupės E.G.O. lyderis Karolis Šliažas.

„Mama yra visa ko pradžių pradžia, svarbiausias žmogus kiekvieno iš mūsų gyvenime. Kas mums benutiktų, besąlygiška motinos meilė – tai ramybės uostas, saugantis mus visą gyvenimą“, – sako A.Žilinskas.

Naujoji dainos „Mama“ versija – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.