Eltonas Johnas atsidūrė reanimacijoje

Dainininkui Eltonui Johnui (70 m.) koncertinis turas Pietų Amerikoje baigėsi liūdnai. Grįžęs iš jo jis dvi naktis praleido intensyvios medicininės priežiūros skyriuje. Jį buvo užpuolusi potencialiai mirtina bakterinė infekcija, dėl ko teko atšaukti visus likusius balandžio ir gegužės mėnesio koncertus.

Eltonas Johnas.<br>AP nuotr.
Eltonas Johnas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2017, 9:16 AM, atnaujinta Apr 26, 2017, 2:34 AM

Muzikantas susirgo skrisdamas namo iš neseniai vykusio koncertinio turo po Pietų Ameriką. Dainininkas dvi naktis praleido intensyvios priežiūros skyriuje Jungtinėje Karalystėje. Šeštadienį jis buvo išleistas ir dabar ilsisi savo namuose.

Infekcija nebuvo nustatyta, tačiau pranešime teigiama, kad atlikėjas pasigavo kenksmingą ir neįprastą bakterinę infekciją per savo turą po Pietų Ameriką, kuris baigėsi balandžio 10 dieną Čilėje.

„Tokio pobūdžio infekcijos yra retos ir potencialiai mirtinos,“ – teigiama pranešime, bei priduriama, kad po intensyvios priežiūros skyriuje praleistų dienų Eltonas Johnas ilgai gulėjo ligoninėje.

Dainininkas atsiprašė savo gerbėjų už tai, kad juos nuvylė ir atšaukė koncertus. „Esu labai dėkingas medikų komandai už jų meistriškumą prižiūrint mane“, – rašė savo pranešime jis.

Pasirodymus atnaujinti planuojama birželio 3 dieną Tvikenhame, Anglijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.