„Eurovizijos“ staigmena: į konkurso sceną sugrįžta Ruslana

Gegužės 9-13 dienomis Kijeve vyksiančio „Eurovizijos“ dainų konkurso rengėjai paruošė ne vieną siurprizą – vienas jų atskleistas, iki renginio pradžios likus vos keletui dienų.

 Atlikėja Ruslana.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 Atlikėja Ruslana.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2017, 2:10 PM, atnaujinta May 7, 2017, 2:18 PM

Gegužės 13-ąją „Eurovizijos“ finale Tarptautiniame Kijevo parodų centre pasirodys ne tik 26 valstybių atstovai, bet ir Ukrainos žvaigždė – 2004-ųjų „Eurovizijos“ laimėtoja Ruslana.

Kaip skelbia konkurso rengėjai, dainininkė pasirodys kaip ypatinga finalo viešnia – tęsdama pernai pradėtą tradiciją į finalą kviesti didelę tarptautinės scenos žvaigždę, kuri šioje scenoje pirmą sykį pristato naują dainą,

Pernai Stokholme pirmasis tokią proga gavo amerikiečių dainininkas Justinas Timberlake'as. Ukrainiečiai nusprendė nesidairyti žvaigždžių užsienyje ir pasirinko savo šalies atlikėją, kuri pirmą sykį Ukrainai iškovojo teisę rengti konkursą.

Ne vieną tarptautinį apdovanojimą pelniusi dainininkė, kurios 2004-aisiais “Eurovizijoje” pelnyti 280 balų tuo metu buvo renginio rekordas, konkurso finale atliks naują dainą „It's Magical“.

Kūrinys įrašytas ne tik anglų ir ukrainiečių kalbomis, bet ir dar viena „egzotiška“ kalba, kuri kol kas neatskleidžiama.

Anot konkurso rengėjų, ši daina ir Ruslanos pasirodymas bus dar galingesni nei pergalę jai prieš trylika metų pelnęs kūrinys „Wild Dances“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.