Į 10 valandų trunkantį muzikos maratoną pakvies „Techno Kultas“

Jau šį šeštadienį, gegužės 13 dieną, naktiniame klube „Cultas“ bus surengta net 10 valandų truksiančią muzikos fiestą. Renginio organizatoriai „Sound Traffik“ ir toliau išlieka ištikimi techno skambesiui ir juo lepina klausytojus.

Į 10 valandų trunkantį muzikos maratoną pakvies „Techno Kultas“.
Į 10 valandų trunkantį muzikos maratoną pakvies „Techno Kultas“.
Į 10 valandų trunkantį muzikos maratoną pakvies „Techno Kultas“.
Į 10 valandų trunkantį muzikos maratoną pakvies „Techno Kultas“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 8, 2017, 12:36 PM, atnaujinta May 8, 2017, 12:40 PM

Į jau ne pirmą kartą organizuojamą tokios muzikos renginį šį kartą atvyks net penki atlikėjai iš užsienio – Didžiosios Britanijos, Vengrijos ir Austrijos. Savo muzika dalinsis „Litexpo“ parodų rūmuose surengtame „Grand Halloween“ groję ir Lietuvos auditorijos dėmesio bei pripažinimo jau sulaukę Ruiz Siera, Jon Connor, Darmec, kurie pastaruoju metu daug nuveikė ir patobulėjo, o šiam renginiui žada atrinkti geriausius kūrinius. Savo pasirodymus taip pat surengs įrašų kompanijos „Driving Forces Recordings“ įkūrėjas Sutter Cane bei Anthony Castaldo.

Nepastebėti neliks ir Lietuvos atstovai. Prie pulto stos renginio organizatorių „Sound Traffik“  rezidentai „Rubin“ bei „Ingredient“.

„Sound Traffik“ atstovas Vitalij Litvinenko teigia, kad idėja rengti tokio pobūdžio renginius kilo iš to, kad muzikos mylėtojai neretai pasiskundžia tokio skambesio trūkumu mieste: „Neretai girdime, kad mieste nėra kur nueiti, nevyksta nieko naujo. Todėl mes techno skambesį kaskart atvežame vis į naują vietą.“ Organizatoriai tikina, kad šį kartą pasirinkta renginio lokacija – pati tinkamiausia tokiai muzikai visame Vilniuje. Po žeme įsikūręs naktinis klubas suteiks galimybę techno muzikai sudrebinti sostinę iš pat pagrindų.

Be daugybės kokybiškos muzikos organizatoriai žada parūpinti papildomo apšvietimo ir surengti tikrą lazerių šou. V. Litvinenko juokauja, kad nors renginio aprašyme numatyta, jog jis truks net iki 8 valandos ryto, yra galimybė, kad jis užtruks ir ilgiau. „Nes juk ką gali žinoti? – šypsosi jis. – Mes suprantame, kad gerų pasirodymų visada būna per mažai. Tai mus ir skatina lankytojams rengsime net 10 valandų maratoną.“

Beje, tai ne pirmas tokio masto „Sound Traffik“ organizuojamas renginys. Itin didelio populiarumo sulaukė jų organizuotas „Grand Halloween Carnival“, o „Techno kultas“ – garsiai nuskambėjusio „Techno legendos“ maratono tęsinys. Beje, tai – vienas paskutiniųjų rimtų indoor renginių prieš prasidedant festivalių sezonui.

Iš viso „Sound Traffik“ į Lietuvą jau yra pakvietę virš 50 pasaulinio žinomumo užsienio DJ'ų, o ilgai neužmirštamuose renginiuose yra apsilankę virš 20,000 žmonių – buvo surinkti pilni „Litexpo“ parodų rūmai ir „Compensa“ koncertų salė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.