A.Rybakas Salvadoro Sobralio dainą pirmą sykį išgirdo Lietuvoje

Šeštadienio vakarą Europą ir visą pasaulį prie televizijos ekranų prikaustė vienas didžiausių muzikos konkursų – „Eurovizija“. Jame triumfavo Portugalijos atstovas Salvadoras Sobralis, kuris, kaip teigia daugelis, sugrąžino į „Euroviziją“ tikrąją muziką. Rimstant euroviziniam šurmuliui, taip pat šio konkurso pergalės skonio paragavęs atlikėjas Alexandras Rybakas pasidalino vaizdo įrašu, kuriame perdainuoja nugalėtojo dainą sau būdingu stiliumi. Nustebsite, bet tokia mintis atlikėjui kilo Lietuvoje. 

Salvadoras Sobralis.<br>AP ir Scanpix nuotr.
Salvadoras Sobralis.<br>AP ir Scanpix nuotr.
 A.Rybakas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 A.Rybakas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 16, 2017, 3:35 PM, atnaujinta May 17, 2017, 6:56 PM

Dar kovo mėnesį 2009 metų „Eurovizijos“ dainų konkurso nugalėtojas A.Rybakas svečiavosi Lietuvoje. Kol atlikėjas iš Vilniaus oro uosto keliavo iki Panevėžio miesto, kur turėjo surengti savo pasirodymą, jo vadybininkas, koncertinės agentūros „Perfection“ vadovas Ramūnas Dieliautas pasakoja, jog atsitiktinai parodė jam šiųmetinio nugalėtojo Salvadoro dainą. Atlikėją taip sužavėjo pirmą kartą girdima  portugalo atliekama daina, kad dar iki savo pasirodymo Panevėžyje jis susisiekė su Salvadoro vadybininku, paprašė leidimo šią dainą perdainuoti ir jį gavo jau kitą dieną.

Atlikėjas negaili komplimentų tiek portugalui Salvadorui Sobraliui, tiek jo atliekamai dainai, bei pasakoja, kad dainą išgirdo ir įrašė jau seniai, tačiau neskelbė jos iki kol daina netapo nugalėtoja. Vaizdo įraše A.Rybakas perdainuoja nugalėtojo dainą  anglų kalba ir, žinoma, groja instrumentu, su kuriuo jis siejamas nuo tada kai laimėjo „Euroviziją“ – smuiku.

Štai kaip daina skamba anglų kalba: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.