Medicinos ekspertai nustatė, dėl ko mirė „Soundgarden“ narys Chrisas Cornellis

Ketvirtadienio rytą paaiškėjo, kad netikėtai mirė JAV roko grupės „Soundgarden“ dainininkas Chrisas Cornellis (52 m.). Vyras mirė naktį viešėdamas Detroite.

 Chrisas Cornellis.<br> ViDA Press nuotr.
 Chrisas Cornellis.<br> ViDA Press nuotr.
 Chrisas Cornellis.<br> ViDA Press nuotr.
 Chrisas Cornellis.<br> ViDA Press nuotr.
 Chrisas Cornellis.<br> ViDA Press nuotr.
 Chrisas Cornellis.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 18, 2017, 11:17 PM, atnaujinta May 19, 2017, 12:08 AM

Grupės atstovas Bryanas Bumbery pranešė, kad mirtis buvo greita ir netikėta, muzikanto šeimos nariai šokiruoti. Šeima prašo supratimo ir privatumo, taip pat pažadėjo, kad artimai bendradarbiaus su policijos tyrėjais. Skelbiama, kad likus kelioms valandoms iki mirties C.Cornellis dar koncertavo. Tačiau ryte, viešbučio vonioje, jis rastas be gyvybės ženklų,

Praėjus pusdieniui po kraupios žinios, medicinos ekspertė Wayne County savo feisbuko paskyroje pranešė, kad žvaigždės mirties priežastis – savižudybė. Dainininkas galimai pasikorė.

„Medicinos ekspertai baigė Chriso Cornellio skrodimą. Skelbiama, kad „Soundgarden" muzikantas pasikorė. Daugiau informacijos negalime suteikti", – rašė ji.

Amerikiečių dainininkas garsėjo kaip keturių oktavų balso savininkas.

1984 metais suburta grupė „Soundgarden“ (kartu su tokiomis grupėmis kaip „Nirvana" ir „Alice In Chains“) buvo laikoma viena grunge muzikos stiliaus vėliavnešių.  Jos albumai parduoti daugiau nei 22 milijonų egzempliorių tiražu. 1997-aisiais grupė iširo, tačiau 2010-aisiais grįžo į sceną ir grojo iki šiol.

Naujausias  albumas „King Animal“ pasirodė 2012-aisiais. Nuo 2001 iki 2007-ųjų Ch.Cornellis dainavo grupėje „Audioslave“, kurią subūrė su trimis kito garsaus kolektyvo „Rage Against The Machine“ nariais.

 Dainininkas išleido ir penkis solinius albumus, o 2006-aisiais įrašė pagrindinę filmo apie agentą Džeimsą Bondą „Kazino „Royale“ dainą „You Know My Name“.

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.