„Radistai" plaukia į tarptautinius vandenis: pasirašė sutartį su stambia užsienio leidykla

„Radistai DJs" pasirašė sutartį su viena didžiausių įrašų leidyklų pasaulyje „Warner Music UK“.

"Radistai DJs" - populiariausi didžėjai Lietuvoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
"Radistai DJs" - populiariausi didžėjai Lietuvoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2017, 12:02 PM, atnaujinta May 19, 2017, 12:08 PM

Populiariausias Lietuvoje elektroninės muzikos didžėjų duetas išskirtinį kontraktą pasirašė šiandien (gegužės 19 d.). 

Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus antraisiais namais tapusi kompanija „Warner Music UK“ rūpinasi pačių ryškiausių muzikos pasaulio žvaigždžių įrašų leidyba. Būtent ji leidžia Edo Sheerano, Dua Lipa, „Green Day“, Timo Maaso, „New Order“, „Red Hot Chili Peppers“, Ritos Oros, Skrillex, Tiësto, „Twenty One Pilots“ ir daugelio kitų muziką.


„Didžiuojamės, kai Lietuvos muzikos talentai būna pastebėti užsienyje. Sutartis su viena didžiausių pasaulio įrašų studijų yra puikus ilgo ir nuoseklaus "Radistų" darbo rezultatas“, – sakė dueto  atstovų „Live Nation Lietuva“ vadovas Deividas Afarjancas. „Tai yra tik mažas žingsnis „Warner Music UK“ kompanijai, tačiau didelis pasiekimas mūsų šalies muzikos industrijai“.


Sutartis su „Warner Music UK“ pradeda naują, tarptautinės "Radistai DJs" karjeros etapą. Kontrakto pasirašymo data sutapo su jų albumo „On Road“ vienų metų sukaktimi – jis buvo išleistas taip pat gegužės 19 d. pernai.


„Gali būti, kad tai nėra paprastas sutapimas, juk sakoma, kad atsitiktinumų nebūna. Nepaprastai džiaugiamės, kad iš visų Baltijos šalių „Warner Music UK“ pastebėjo būtent mus“, – sako J.Nainys.


„Tokio puikaus rezultato nebūtume pasiekę be mūsų gerbėjų pagalbos. Jūs esate fantastiški, todėl jau pačiu artimiausiu metu padovanosime jums puikią dovaną“, – teigė R.Mackevičius.


Geriausiu DJ’ų duetu tituluojami "Radistai DJs" jau 9-erius metus yra tikraisiais elektroninės muzikos vėliavnešiai. Pernai niekada nestabdančių J.Nainio ir R.Mackevičiaus surengti „Radistai Village“ ir „Radistai Castle“ festivaliai, kiti šou ir pasirodymai sutraukė daugiau nei 15 tūkst. žiūrovų.


"Radistai DJs" oficialiame „YouTube“ kanale buvo užfiksuotas rekordinis peržiūrų skaičius: 2011 m. veiklą pradėjęs kanalas pernai buvo žiūrėtas daugiau nei 5 mln., o per visą laikotarpį – beveik 20 mln. kartų. Socialiniuose tinkluose "Radistai DJs" taip pat turi didžiulę sekėjų armiją: „Facebook“ – 250 tūkst., „Instagram“ – 150 tūkst. gerbėjų.

"Radistai DJs" kūrinys "On Road":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.