„Eurovizijos" rengėjai atsisakė ne tik Lady Gagos, bet ir Millos Jovovich paslaugų

Prieš pusantros savaitės Kijeve pasibaigus „Eurovizijos“ dainų konkursui, aiškėja vis naujos detalės apie jo rengimo užkulisius.

Milla Jovovich pati norėjo vesti šių metų "Euroviziją".<br>Scanpix/AFP nuotr.
Milla Jovovich pati norėjo vesti šių metų "Euroviziją".<br>Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2017, 9:51 PM

Kaip pirmadienį skelbė lrytas.lt, paaiškėjo, jog konkurso finale kaip ypatinga žvaigždė turėjo pasirodyti JAV dainininkė Lady Gaga – tęsdama praėjusių metų „Eurovizijos“, kurioje dainavo Justinas Timberlake'as, tradiciją.

Atlikėja buvo pasirengusi šou surengti nemokamai – reikėjo tik apmokėti jos ir jos grupės kelionės bei nakvynės išlaidas. Tiesa, jos galėjo siekti 100-200 tūkstančių JAV dolerių.

Nors kalbama, kad „Eurovizijai“ ukrainiečiai išleido maždaug 30 milijonų eurų, pinigų Lady Gagos kelionei neatsirado – vietoj jos į sceną žengė 2004-ųjų konkurso laimėtoja Ruslana.

Trečiadienį paaiškėjo, kad konkurso rengėjai atsisakė dar vienos žvaigždės - „Euroviziją“ vesti norėjusios pasaulyje žinomos aktorės Millos Jovovich.

Ukrainoje gimusi Milla, anot žinomo šios šalies prodiuserio ir režisieriaus Olego Bodnarčuko, būtų sutikusi šį renginį vesti už simbolinę sumą.

Anot O.Bodnarčuko, su juo susisiekė M.Jovovich vadybininkas ir paprašė padėti užmegzti bendravimą su „Eurovizijos“ rengėjais, tačiau šie nusprendė, kad šios garsenybės paslaugos yra nereikalingos.

Beje, M.Jovovich buvo kalbinama vesti 2009-aisiais Maskvoje vykusią „Euroviziją“, tačiau tąsyk nepavyko susitarti dėl jos honoraro dydžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.