„Radistai Village'17“ paskelbė papildomą 13-os atlikėjų desantą

Liepos 21–22 dienomis Obuolių saloje vyksiančio „Radistai Village'17“ festivalio žvaigždžių sąraše – papildomas atlikėjų desantas. 

Festivalyje gros ir Danielis Bortzas.<br>Festivalio rengėjų nuotr.
Festivalyje gros ir Danielis Bortzas.<br>Festivalio rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2017, 2:19 PM, atnaujinta May 24, 2017, 2:26 PM

Šiandien paaiškėjo, kad kartu su didžiausiais festivalio vardais Brooks, DubVision, Gilu Glaze'u, Riton, Samu Feldtu, Sikdope, Steve'u Jamesu ir Watermät taip pat gros dar 13 žinomų elektroninės muzikos scenos atlikėjų ir didžėjų.


Priešpaskutinį liepos savaitgalį dvi dienas ir dvi naktis griaudėsiančiame festivalyje šėlsiančius dalyvius džiugins beveik 50 puikiai žinomų didžėjų ir atlikėjų. Trijose scenose bus sumontuotos įspūdingos dekoracijos, didžiuliai ekranai ir galingi lazeriai, pati moderniausia įgarsinimo ir apšvietimo technika, spec. efektai. Lankytojų lauks begalė pramogų ir gera nuotaika.

Visą naktį veiksiančioje „Techno scenoje“ išskirtinį pasirodymą surengs žinomas Vokietijos didžėjus ir prodiuseris Danielis Bortzas. Gimęs Berlyne, tačiau beveik 20 m. gyvenantis Bavarijos Augsburgo mieste, atlikėjas teigia: „Gali būti, kad jūs nežinojote, bet tikrai girdėjote mano sukurtą ar prodiusuotą muziką“. 

Būtent D.Bortzas prodiusavo didžiulės sėkmės sulaukusį Jameso Blake'o hito „Limit To Your Love“ remiksą; gerai žinomi ir garsiausi jo paties kūriniai „Steady Note“, „Hot In The Fridge“, „Boyz 2 Men“ ir „Can't Sleep At Night“. 

Vos 14-os metų didžėjauti pradėjusį D.Bortzą dvejus metus iš eilės į geriausių pasaulio didžėjų šimtuką išrinko įtakingas elektroninei muzikai dedikuotas žurnalas „Resident Advisor“.

D.Bortzo pasirodymas „Boiler Room“:

Kita „Radistai Village'17“ festivalio „Techno scenos“ žvaigždė yra tikra elektroninės muzikos veteranė – legendinė Moderna. Iš Los Andželo kilusi atlikėja, kurios vardas Missy Livingston, išgarsėjo būdama 15-os metų, kada prisijungė prie grupės „The Static Cult“. 

Jaunai atlikėjai kontraktą pasirašyti pasiūlė įtakinga elektroninės muzikos įrašų leidėja „Ghostly International“. Netrukus didžėja tapo tarptautine žvaigžde, bendradarbiaujančia su Tycho, „Telefon Tel Aviv“ ir Matthew Dearu. Moderna, kurią išgirsite pačiuose geriausiuose Europos, Meksikos, Azijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų klubuose, dažnai groja su Levonu Vincentu, Tensnake, JTC ir Fort Romeau. Be to, ji aktyviai dalyvauja elektroninės muzikos grupės „The Deep“ veikloje.

Moderna – „Asesino Psicótico“:

Dar viena „Techno scenos“ žvaigždė – Few Nolder pseudonimu besivadinantis „Silence“ šeimos narys Linas Strockis. Šiandien jis yra vienas geidžiamiausių Lietuvos elektroninės muzikos atlikėjų. Neseniai dar niekam nežinomas atlikėjas mėgaujasi pripažinimu visoje Europoje. 2008 m. pradžioje Few Nolder singlą „No Mo“ išleido daugelio elektroninės muzikos kūrėjų svajone laikoma britų įrašų kompanija „Planet Mu“. Ji taip pat išleido ir debiutinį Few Nolder albumą „New Folder“. 

Few Nolder x Kurak – „My Senses“:

Išskirtinį pasirodymą „Radistai Village'17“ festvalio „Techno scenoje“ ruošia ir Lietuvos vardą pasaulyje garsinanti didžėja Samanta. Pergalę tarptautiniame didžėjų konkurse „Burn Residency“ iškovojusi Samanta Savickytė nugalėjo daugiau nei 7000 pretendentų iš 133 pasaulio šalių ir laimėjo 100 tūkst. eurų prizą.

DJ Samanta triumfas „Burn Residency“ konkurse: 

Specialų pasirodymą „Techno scenai“ ruošia projektas „Roe Deers“. Didžėjų ir prodiuserių Liudo ir Oskaro projektas jau kurį laiką traukia įrašų kompanijų „NEIN“, „OmniDisc“ ir „Rotten City Records“ dėmesį. „Roe Deers“ grojamą muziką kiekvieną pirmadienį girdi radijo stoties „Zip FM“ laidos „ZIP Clubbing“ klausytojai.

Roe Deers – „Kukushka“:

Taip pat „Radistai Village'17“ festivalio „Techno scenoje“ gros patyręs diskotekų vilkas ir muzikos blogo „Rembo Music“ įkūrėjas Modestas „Rembo“ Švoba. Scenoje taip pat pasirodys Kauno ir Vilniaus klubų „Anna Mesha“ rezidentai, sėkmingos „Narcizai“ serijos ir nurauto stogo „Buiteko“ vakarėlių autoriai Justy ir Titas Motuzas. 

„Techno scenoje“ taip pat gros populiariausio šalyje techno klubo „Opium“ rezidentai Anna Hanna, Tadas Kani ir Johnas Patteris. 

Scenoje išvysime ir muzikiniu ansambliu prisistatyti mėgstantį didžėjų duetą „Kandy Killers“, kuris taip pat turi savo šou radijo stotyje „Zip FM“. Taip pat gros Monocell pseudonimu prisistatantis didžėjus Saulius Jurgelevičius, reguliariai grojantis geriausiuose šalies techno klubuose, grojęs su Marcu Romboy, Troy Pierce'u, Gardens Of God, Fabio Florido, Mario Basanovu ir daugeliu kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.