Birželį - net dvi Monikos Liu staigmenos gerbėjams

Jau penkerius metus tarp Lietuvos ir Londono gyvenanti dainininkė Monika Liubinaitė, geriau žinoma sceniniu Monikos Liu vardu, savo gerbėjams žada dosnų birželį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2017, 11:19 AM, atnaujinta May 30, 2017, 11:24 AM

Retai su savo soline programa koncertuojanti ir gimtinėje neužsibūnanti menininkė sostinės „Vasaros Terasoje” surengs vienintelį koncertą iki pat rudens, o iki to laiko ketina pristatyti ir naują dainą.

Monika Liu neslepia, jog savo gerbėjų pasirodymų gausa nelepina, nes šiuo metu visą dėmesį ir energiją skiria būsimam soliniam albumui, turinčiam pasirodyti jau šį rudenį. 

„Šiuo metu intensyviai kuriu ir įrašinėju Londone, taigi laiko koncertams lieka tikrai mažai. Prisipažinsiu, negaliu tiesiog kepti hito po hito, negaliu kūrybinių procesų griežtai suplanuoti pagal tvarkaraštį.

Kol pasiekiu norimą rezultatą, mėgstu ilgai eksperimentuoti su savo kūriniais, o tam prireikia nemažai laiko. Taigi, kad ir kaip pasiilgstu savo gerbėjų ir gyvų pasirodymų – dabar stengiuosi nesiblaškyti ir visą save atiduoti albumui”, – atviravo Monika Liu.  

Prieš metus tame pačiame Mokytojų namų kiemelyje savo pirmąjį solinį koncertą surengusi dainininkė tą vakarą vis dar prisimena kaip itin jaukų ir šiltą bei tikisi, jog būsimasis koncertas bus dar geresnis, o taip pat pripažįsta, jog scenos žmogui per ilgai užsibūti studijoje yra ne tik nelengva, bet ir nenaudinga.

„Labai laukiu koncerto ir visų ateisiančių į jį, manau, tai bus puikus vasaros sezono startas. Myliu savo gerbėjus ir žinau, kad jie mane pakraus nauja energija, kurios dėka gims dar gražesni kūriniai.

Pasirodymų metu gautas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus ir būtinas, tai kažkas nenusakomo, bet, mano nuomone, labai reikalingo kūrėjui. Netikiu, kad galima kurti tik sau“, – mintimis dalijosi menininkė.

Paklausta, apie ką bus naujoji daina, kuri turi pasirodyti jau netrukus, Monika Liu išliko paslaptinga. 

„Ši daina turi savo istoriją, o ja tikrai pasidalinsiu kartu su kūriniu, jau visai greitai, pažadu – dar iki koncerto”, – šypsojosi šarmingoji dainininkė. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.