Rokeris Alice Cooperis prieš šou Lietuvoje išleis albumą, įrašytą su ryškiomis žvaigždėmis

Liepos 31 d. Trakų pilyje iškirtinį koncertą surengsiantis Alice Cooperis prieš pat koncertą Lietuvoje išleis naują albumą.

A.Cooperiui (viduryje) naują albumą įrašyti padėjo U2 narys L.Mullenas jaunesnysis (kairėje) ir "ZZ Top" narys B.Gibbonsas.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
A.Cooperiui (viduryje) naują albumą įrašyti padėjo U2 narys L.Mullenas jaunesnysis (kairėje) ir "ZZ Top" narys B.Gibbonsas.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2017, 5:37 PM, atnaujinta May 31, 2017, 5:41 PM

Legendinis amerikiečių rokeris patvirtino, kad netrukus pasirodys naujas studijinis albumas, kurį jam padėjo įrašyti grupių U2, „ZZ Top“ ir „Deep Purple“ muzikantai.

A.Cooperis taip pat pasirašė naują kontraktą su įrašų kompanija „earMUSIC“, kuri ir išleis ilgai lauktą albumą.

Paskutinę liepos mėnesio dieną Trakuose vyksiantis pasirodymas bus vienintelis rokerio koncertas Baltijos šalyse.

„earMusic “ pranešė, kad pasirašė naują sutartį su Amerikos roko legenda A.Cooperiu. Netrukus su šios leidyklos ženklu bus išleistas net šešerius metus lauktas rokerio studijinis albumas „Paranormal“.

Gerbėjai naujojo A.Cooperio darbo sulauks liepos 28-ąją, likus vos trims dienoms iki jo koncerto Trakų pilyje.
12 naujų dainų A.Cooperis įrašė Nešvilyje, kur jam padėjo garsusis prodiuseris Bobas Ezrinas.

Su nauju albumu gerbėjai taip pat gaus specialų minialbumą - jame ras tris naujus kūrinius, kuriuos rokeris įrašė su originalios grupės muzikantais: Dennisu Dunaway, Neal Smith ir Michael Bruce. Minialbume taip pat atsidurs kruopščiai atrinktos žinomų hitų koncertinės versijos.

Naujas dainas A.Cooperis įrašė kartu su visa rinktine žvaigždžių. Kartu su legendiniu rokeriu įrašų studijoje grojo airių roko grupės U2 būgnininkas Larry Mullenas jaunesnysis, kultinio rokerių trio „ZZ Top“ vokalistas ir gitaristas Billy Gibbonsas ir britų sunkiojo roko pionierių „Deep Purple“ bosistas Rogeris Gloveris.

Naujas dainas ir geriausius savo hitus Alice Cooperis atliks šių metų koncertuose, kurie vyks Jungtinėse Amerikos Valstijose, Australijoje, Europos,ir Azijos šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.