Pamatykite: JAV žvaigždės „Foo Fighters“ pristato naują klipą, režisuotą grupės lyderio

Jau birželio 21 d. Rygoje po atviru dangumi, koncertą surengsiantys garsieji Amerikos rokeriai „Foo Fighters“ išleido naują singlą. Dainos „Run“ vaizdo klipą režisavo grupės lyderis, vokalistas ir gitaristas Dave‘as Grohlas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2017, 6:13 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 6:20 PM

Ši žinia buvo netikėta ne tik gausiam gerbėjų ratui, bet ir muzikos kritikams, nes šiuo metu intensyviai koncertuojantys muzikantai aiškių planų ką nors išleisti neturėjo. 

Viena sėkmingiausių muzikos istorijoje roko grupių surengs koncertą Rygoje, Lucavsalos saloje. Pirmame ir vieninteliame „Foo Fighters“ koncerte Baltijos šalyse svečių teisėmis taip pat gros škotų roko grupė „Biffy Clyro“ ir anglų-amerikiečių duetas „The Kills“. 

Pastarąjį kartą nauja kūryba „Foo Fighters“ džiugino 2015 m. lapkritį, kada pasirodė singlas „Saint Secilia“. Kol kas naujausias grupės albumas „Sonic Highways“ išleistas dar anksčiau – 2014 m. Manoma, kad šiandien pasirodžiusi daina yra pirmas kūrinys iš netrukus planuojamo įrašyti naujo, jau devintojo „Foo Fighters“ studijinio albumo.

Naujasis "Foo Fighters" vaizdo klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.