Išgirskite: grupė DAR naujam gyvenimui prikėlė seną Vitalijos Katunskytės hitą

Grupėje DAR įvykus radikalioms permainoms, kai dvi buvusias jos nares pakeitė naujos, dar šių metų pradžioje įsisuko itin aktyvių darbų karuselė. 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2017, 10:33 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 10:38 AM

Nepaliaujantys stebinti dainininkai šįkart sumanė lietuviškos estrados primadona tituluojamos Vitalijos Katunskytės paprašyti leidimo perdainuoti seną jos hitą „Robinzonas“. 

Sulaukę Palangos scenos karalienės palaiminimo, DAR nariai kibo į darbus ir šiandien savo gerbėjams pristato ne tik kitaip suskambėjusį seną kūrinį, bet ir specialiai jam sukurtą vaizdo klipą. 

V.Katunskytės daina „Robinzonas“ pristatyta dar 2008-aisiais. Praėjus devyneriems metams daugeliui gerai žinomu hitu susidomėjo grupės DAR lyderis Arvydas Martinėnas-Vudis

Nuo idėjos iki kūrinio pristatymo gerbėjams praėjo keletas mėnesių, mat grupės nariams nebuvo lengva apsispręsti, kurį hitą perdainuoti. Kaip pasakojo žinomas prodiuseris, grupės nariai norėjo gerbėjams pasiūlyti vasarišką kūrinį, kurio tekste neskambėtų standartinės frazės apie vasarą.

„Mes jį perdarėme gavę pačios Vitalijos palaiminimą. Ji tiesiog pasakė: „Chebra, darykit!“ Tuomet viskas ir pajudėjo. Norėjome savo gerbėjams pristatyti vasarišką kūrinį, kuriame neskambėtų standartinės frazės apie vasarą ar saulę. 

Norėjome vasariškos nuotaikos, šilumos ir palmių, išvengiant „myliu vasarą“ žodžių. Norėjome šiek tiek išsiskirti“, - apie kūrinį pasakojo A.Martinėnas-Vudis.

Paklaustas, kodėl būtent V.Katunskytės kūrinį rinkosi, A. Martinėnas-Vudis patikino, kad norėjo perdainuoti visiems labai gerai žinomą dainą, o V.Katunskytė, anot prodiuserio, yra viena iš nedaugelio Lietuvos atlikėjų, kuri savo repertuare turi labai daug hitų.

„Vitalija sakė, kad galbūt ateityje ir prisijungtų prie mūsų. Manau, kad ateityje kartu scenoje atliksime „Robinzoną“, o kaip iš tiesų bus – parodys laikas“, - kalbėjo Vudis. 

Beje, grupės nariai yra surengę bendrų pasirodymų drauge su legendiniais dainininkais Vytautu Šiškausku ir Viktoru Malinausku ir neslepia noro ateityje sudainuoti su dar keletu žvaigždžių.

Paklaustas, kiek laiko užtruko nufilmuoti vaizdo klipą „Robinzonas“, A.Martinėnas-Vudis sakė, jog darbai netruko ilgai. Sunkiausia, anot prodiuserio, buvo filmavimų metu nesijuokti, mat grupės nariai pagal klipo idėją turėjo atrodyti solidžiai it TV naujienų tarnybos žurnalistai.

„Tai ir buvo sudėtingiausia – nesijuokti. Turėjome atrodyti taip, tarsi iš už ekrano pranešame rimtą naujieną. Sumanymas buvo tapti „žinių vedėjais“ ir pranešti naujienas iš skirtingų žinių studijų. 

Pranešėme „naujieną“ apie atkeliaujantį uraganą Robbie į Lietuvą rugpjūčio viduryje“, - pasakojo A. Martinėnas-Vudis.

DAR atliekamas V.Katunskytės hitas „Robinzonas“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.