Išgirskite: 20 bendro gyvenimo metų švenčiantys „4Fun“ lyderiai šia proga įrašė dainą

„2017 metų birželis mums su Laimonu Staniulioniu yra ypatingas: 20 metų esame pora. Kadangi mus suvedė meilė muzikai, paminėjome šią sukaktį kaip ir dera muzikantams - įrašėme duetą „Black Betty“, kuriame skamba tik perkusija ir vokalas", - sako grupės „4Fun“ lyderė Julija Ritčik.

J.Ritčik ir L.Staniulionis - pora jau du dešimtmečius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
J.Ritčik ir L.Staniulionis - pora jau du dešimtmečius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2017, 11:43 AM, atnaujinta Jun 5, 2017, 11:48 AM

Pristatydama „4Fun“ kūrybą ji visuomet pabrėžia, kad, nors ir yra beveik visų grupės dainų autorė, jos sutuoktinis, perkusininkas Laimonas kone visuomet inicijuoja ir įgyvendina bendrus kūrybinius sumanymus. 

"Be to, jis yra labai geras perkusininkas, grojantis daugybe įdomių instrumentų. Seniai galvojome, kad būtų įdomu sujungti mudviejų geriausius muzikinius gebėjimus bendrame kūrinyje.

„Black Betty“ - tradicinis Amerikos juodaodžių kūrinys, kurį Laimonas aranžavo išryškindamas perkusinius instrumentus: pagrindinis vaidmuo skirtas ispaniškai dėžei, vadinamai „kachonu“ (cajon), ritminį piešinį papuošia afrikietiškos kilmės instrumentas „asalato“ bei kita smulki perkusija. 

Iki metų pabaigos planuojame įrašyti ir išleisti trumpą EP formato mūsų dueto albumą, kur skambės tik įvairi perkusija ir vokalas. „Black Betty“ - pirmasis jo kūrinys, šiuo metu dalyvaujantis tarptautiniame perkusijos konkurse „Golden Cajon Award“. Konkurso internetniame puslapyje galima pamatyti Laimono sukurtą bei nufilmuotą vaizdo klipą bei atiduoti savo balsą už šį kūrinį – nugalėtoją lems tik žiūrovų balsai, tad būsime labai dėkingi mūsų gerbėjams už aktyvų palaikymą", - sako Julija.

Sutuoktinių įrašytas kūrinys - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.