Ką tik išsiskyrusi skandalais garsėjanti Agnė Stumbrė prakalbo apie ketvirtą kūdikį

Skandalingoji stilistė, trijų vaikų mama Agnė Stumbrė, tik prieš savaitę nutraukusi metus trukusius santykius su dainininku Ernestu Urbonu prisipažino: nuo likimo pabėgti nepavyko. Rankose ji laiko  ketvirtąjį savo kūdikį. 

 Agnė Stumbrė tapo dainininke.<br> Edgaro Žilaičio nuotr.
 Agnė Stumbrė tapo dainininke.<br> Edgaro Žilaičio nuotr.
 Agnė Stumbrė tapo dainininke.
 Agnė Stumbrė tapo dainininke.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-06-05 10:11, atnaujinta 2017-06-05 10:29

Tiesa, jis šiek tiek kitoks. Bendravimas su atlikėju ir pačią moterį pastūmėjo palypėti vienu laipteliu aukščiau – į sceną. Šiuo metu jau išsiskyrusi pora pristatė ilgai brandintą kūrinį „Man su tavim saugu“, kuriai žodžius sukūrė dainininkas Sasha Song.

„Daina parašyta, kai mus su Ernestu vis dar rišo jausmai ir mes naiviai tikėjome, kad šį kartą bus kitaip. Deja, atstumas sudėliojo visus taškus ant i. Esu labai dėkinga likimui, kad teko pažinti šį žmogų, bet mano gyvenimas jam buvo pernelyg sudėtingas“, - kalbėjo naujai iškepta dainininkė.

Agnė Stumbrė prisipažino, kad ši daina tik mažas žingsnelis jos ateities planuose. Jau ne už kalnų duris atvers šiuo metu remontuojamas jos grožio salonas Londone, kurio atidaryme lankytojai ne tik susipažins su siūlomomis grožio bei stiliaus paslaugomis, bet išgirs ir naują Lietuvos-Anglijos merginų grupę, kurios įkūrėja ir viena vokalisčių yra būtent dėmesiu nesiskundžianti Agnė. 

„Na va, paslapties ir nebeliko. Taip, gimtadienio proga nusprendžiau sau pasidovanoti naują karjerą, nes juk galiu!“, - juokėsi skandalistė.

Merginų grupei dainas jau kuria dainininkas Sasha Song ir dainininkė Donata Virbilaitė, kurios įkurtoje studijoje „Dloud“ Londone ir vyks vokalų įrašai.

Agnė Stumbrė atšventė gimtadienį ir kartu su draugėmis išvyko pasidžiaugti karšta Maljorkos saule.

„Atostogų planai? Ieškosiu penkto vyro!“, - kalbėjo A.Stumbrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.