Realybės šou nugalėtojas Silvestras debiutinės dainos vaizdo klipe atsidūrė vienoje vonioje su Lolita Zero

Silvestras Beltė (sceninis vardas Silvester Belt) – muzikinio realybės šou „Aš superhitas“ nugalėtojas – pristato savo debiutinę dainą „Noise“ ir jai skirtą vaizdo klipą. Pastarąjį 19-metis dainininkas filmavo beveik parą, o jame pasirodė net ir tokia muzikinė pastarojo meto sensacija kaip Lolita Zero! Vaikinas pasakoja, kad jau pats dainos pavadinimas „Noise“ (liet. triukšmas) padiktavo dainos klipo emociją.

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-06-09 10:14, atnaujinta 2017-06-09 10:22

„Tai melancholiška daina. Nors vaizdo klipo veiksmas ir vyksta vakarėlio fone, jame atrodau pasimetęs – tarsi būčiau paskendęs „triukšme“, nesėkmingai ieškodamas sau artimo žmogaus. Vaizdo klipą nufilmavome per 18 valandų – tuo sunku ir patikėti, kadangi buvo pasirinkta nemažai lokacijų, įdomių režisūrinių  sprendimų. Vis tik man labiausiai įsiminė filmavimas su Gyčiu Ivanausku (Lolita Zero) – jis yra profesionalus artistas, su kuriuo atsidurti vienoje vonioje man buvo didelė garbė (juokiasi, red. past.)!“ – klipo filmavimo užkulisius atskleidžia Silvestras Beltė.

„Ši dainai gimė dar patenkant į realybės šou – tiesiog vieną popietę mintyse suskambo melodija, kurią skubėjau užrašyti. Jau tuomet nusprendžiau, kad tai bus mano pirmosios dainos priedainis! O vėliau, gyvenant ir mokantis realybės šou vysčiau ir tobulinau šią dainą – jau sukūriau ir muziką, ir žodžius. Na, o dainos aranžuotę sukūrė Gytis Valickas-Echoes, kuriam esu labai dėkingas už pagalbą. Daina – anglų kalba, tačiau neatmetu galimybės kurią dieną jos pristatyti ir lietuvių kalba.“ – savo debiutinio kūrinio „Noise“ sukūrimo aplinkybes pasakoja Silvestras.

Silvestro gerbėjai žino, kad prieš patekdamas į realybės šou vaikinas mokėsi Vestminsterio universitete Londone. Tęsti studijų jis sugrįš jau spalio mėnesį. Tačiau pop žvaigždė neketina apleisti Lietuvos – jo planuose dalyvavimas nacionalinėje „Eurovizijos“ dainų konkurso atrankoje, koncertai ir pasirodymai Lietuvos scenose.

„Noriu savo muzikinę karjerą plėtoti čia Lietuvoje, kur yra tiek man brangių žmonių ir gerbėjų. O skrydis iš Londono į Vilnių trunka vos daugiau nei dvi valandas.“ – užtikrintai šypsosi realybės šou „Aš – Superhitas“ nugalėtojas Silvestras Beltė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.