„Radistai“ šėlo tiesiog parduotuvėje

Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius teigia, kad klausytis reikia tik kokybiškos muzikos, arba neklausyti jos visai. Populiariausias Lietuvoje elektroninės muzikos DJ‘ų duetas PLC „Mega“ įsikūrusiame „Senukų“ Namų technikos centre (NTC) ne tik surengė šou, bet ir įsijautę į konsultantų vaidmenį, patarinėjo pirkėjams.

 „Senukų“ nuotr.
 „Senukų“ nuotr.
 „Senukų“ nuotr.
 „Senukų“ nuotr.
 „Senukų“ nuotr.
 „Senukų“ nuotr.
 „Senukų“ nuotr.
 „Senukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 12, 2017, 3:05 PM


Rolandas Mackevičius sako, kad darbui jam privalu žinoti visų muzikos stilių tendencijas, todėl skirtinga muzika skamba ir namuose, ir darbe, ir mašinoje.


„Jeigu renginiams užsakinėjame aparatūrą, tai preciziškai renkamės, kad tai būtų gerų gamintojų produkcija. Kai mums žada, kad atveš daug ir skambės garsiai, jau žiūrime į tokius tiekėjus įtariai. Svarbu gi ne kolonėlių skaičius, o garso kokybė“, – pasakoja R. Mackevičius.


Anot jo, dabar kiekvienas pagal savo poreikius turi galimybę išsirinkti, kaip skambės jo klausoma muzika. „Vieniems užtenka ir iš mobilaus telefono leidžiamos muzikos garso, kitiems norisi mėgautis aukštomis natomis ir tonais, žemu garsu. Tuomet irgi yra pasirinkimas, kaip tokią muzikinę aplinką susikurti namuose“. 


„Garso dienose“ „Senukų“ NTC parduotuvėje šį savaitgalį sudalyvavę „Radistai“ pademonstravo ir šiuolaikines garso aparatūros galimybes. Pirkėjai turėjo progą ne tik pasiklausyti populiariausių Lietuvoje elektroninės muzikos DJ‘ų, bet ir su jais pabendrauti, laimėti jų vedamų žaidimų prizus. 


Prekybos tinklo „Senukai“ garso technikos specialistai teigia, kad, norint namuose įrengti kokybišką akustinę sistemą, būtina pasitarti su pardavėjais, nes svarbu atsižvelgti į daugelį kriterijų: kur bus klausomasi muzikos, kokio dydžio patalpa, svarbu net patalpos grindų danga, nuo kurios irgi priklauso muzikos skambesys.


„Perkamiausi yra išmanieji dalykai ir bevielis jų susiejimas. Todėl labai populiarios bevielės ausinės, muzikos centrai, prietaisai, kurie gali būti naudojami per išmaniąsias programėles. Muzikos centrai perkamiausi tie, kurie gali transliuoti ne tik garsą, bet turi ir apšvietimo funkciją, kuri namų erdvėje gali sukurti diskotekos įspūdį“, – pasakoja UAB „Kesko Senukai Lithuania“ buitinės technikos komercijos direktorius Paulius Palinauskas.  

Jaunimo tarpe labiausiai auga belaidžių ir nešiojamų kolonėlių populiarumas. Tokios kolonėlės suteikia galimybę klausytis muzikos nepriklausomai nuo poilsio vietos. Joms nereikalingas nuolatinis energijos šaltinis, be to, jos atsparios drėgmei, todėl muzikos leidžia klausyti prie vandens telkinių ir bet kokiomis oro sąlygomis. 

„Šiuo metu kolonėlės sąvoka keičiasi. Ją galima naudoti ne tik kaip garso skleidimo įrenginį, ji turi daugiau funkcijų. Pavyzdžiui, kai kurios kolonėlės tampa papildomu energijos ar šviesos šaltiniu. Taip pat populiarios kolonėlės, kurios skleidžia šviesą ar gali ritmingai mirksėti, suteikdamos muzikos klausymuisi dar geresnius pojūčius“, – teigia P.Palinauskas. Lyginant su praėjusiais metais, tokių kolonėlių pardavimai išaugo net tris kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Kopenhagoje milžiniškas gaisras pasiglemžė istorinį pastatą