Atšauktas per Jonines turėjęs vykti „Boney M“ koncertas Palangoje

Susirgus pagrindinei grupės „Boney M“ vokalistei Sheylai Bonnick, Palangoje per Jonines turėjęs vykti koncertas atšaukiamas. Renginys perkeliamas į rugpjūčio mėnesį. Grupės nariai tikina į Lietuvą atvyksiantys per Žolinę, rugpjūčio 15-ą. Sh.Bonnick susirgo plaučių uždegimu, todėl buvo atšauktas ir koncertas Vokietijoje, turėjęs įvykti birželio 21-ąją.

Atšauktas per Jonines turėjęs vykti „Boney M“ koncertas Palangoje.<br>LR archyvo nuotr.
Atšauktas per Jonines turėjęs vykti „Boney M“ koncertas Palangoje.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2017, 10:02 AM

Organizatorių teigimu, Sheyla yra pagrindinė grupės vokalistė, todėl būtų nesąžininga kviesti kitus grupės narius koncertuoti be jos. Be to, anot jų, žmonės, įsigiję bilietus, turėjo lūkesčių išvysti visą grupę, ne pavienius jos narius, todėl nusprendė jų koncertą surengti kitu metu.

„Sheylai diagnozuotas plaučių uždegimas. Vykti į Lietuvą jai būtų pavojinga. Ši rimta liga ir yra pagrindinė koncerto atšaukimo priežastis. Be Sheylos koncertuoti nebūtų gerai, grupė būtų nepilna. Tai būtų tarsi apgavystė, jei vietoje keturių narių scenoje pasirodytų trys. Negalime nei grupės versti koncertuoti, nei reikalauti atlyginti nuostolius, nes nuo tokių ligų kaip plaučių uždegimas nė vienas nesame apsaugotas. Taip pat negalime reikalauti iš grupės ir to, kad Sheyla būtinai atvyktų. Plaučių uždegimas yra labai pavojinga liga, dėl kurios yra rimtai nukentėjęs ne vienas. Tikime, kad žmonės bus supratingi“, - kalbėjo vienas renginio organizatorių Rimas Vainauskas.

Pasak R.Vainausko, vos pasveikus Sheylai, grupė ketina ir toliau koncertuoti, o savo apsilankymą Palangoje planuoja rugpjūčio 15-ą. 

„Rugpjūčio 15-oji yra nedarbo diena, galbūt įsigijusieji bilietus norės į pajūrį atvykti pasilinksminti ir dar kartą. Koncertas vyks toje pačioje atnaujintoje Palangos koncertų salėje. Įsigijusiems bilietus ir turėsiantiems šiek tiek palaukti žmonėms pasiūlysime papildomų staigmenų. Bent jau taip žada „Boney M“ vadybininkai. Patikėkite, nė vienas nėra apsaugotas nuo tokių dalykų. Viskas buvo paruošta koncertui, išpirkti beveik visi bilietai, tačiau puikiai suprantame, kad plaučių uždegimas nėra menkniekis, į kurį būtų galima nekreipti dėmesio“, - kalbėjo R. Vainauskas ir dar kartą patikino, kad koncertas įvyks be jokių išlygų. 

Tiesa, koncerto organizatorių teigimu, „Boney M“ narių skrydžio bilietai jau pakeisti. Atlikėjai į Lietuvą turėtų atvykti koncerto dieną.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.